Kopen en verkopen
Sleutel-op-de-deur

Huysman Bouw

Huysman Bouw staat voor meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van sleutel op de deur nieuwbouwwoningen en appartementen. We bouwen minstens 130 woningen per jaar en ondertussen hebben we er al meer dan 5.000 opgeleverd! Vooral in Oost- en West-Vlaanderen hebben we een indrukwekkend aantal realisaties op ons palmares. Denk aan: sleutel op de deur woningen, riante villa's én luxueus afgewerkte appartementsgebouwen.

Wij dragen kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Een combinatie van toplocaties, doordachte en gevarieerde architectuur en een interieur afwerking op maat maken van iedere woning een echte thuis. Jong, single, gezin of senior? Om zelf in te wonen of om te verhuren (vastgoedinvestering)? Wij creëren een sleutel-op-de-deur-woning, afgewerkt appartement of bouwproject op maat.

Wanneer je kiest voor een sleutel-op-de-deur nieuwbouwwoning bij Huysman Bouw, ben je zeker van een zorgeloze bouwervaring. Wij coördineren de uitvoering van je nieuwbouwproject van a tot z. Doorheen elke stap van het proces geniet je van persoonlijke begeleiding én advies van onze experten.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze aanpak? We nodigen je graag uit in onze kijkwoning te Lievegem. Een realisatie waarmee we je hopen te inspireren. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze bouwadviseurs.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in