Interieurarchitect
Verf en behang
Binnenafwerking
De woonkamer

Hoe zorg je voor een tijdloos interieur in je (nieuwbouw)woning?

TIP 1 

Gebruik neutrale kleuren en materialen, zij vormen de basis van een tijdloos interieur!

Tijdloos interieur = duurzaam interieur. De kleuren van je vloeren, muren, badkamer en keuken vormen de basis. Aan de details kan je ondertussen wat wijzigen, volgens de trend en je stijl.
Je blijft het best bij neutrale kleuren als wit, grijs en beige en bij natuurlijke materialen die nooit hun stijl verliezen. Wil je toch fellere kleuren in je interieur? Doe dit dan via je accessoires. 

TIP 2

Gebruik duurzame meubelstukken!

Je gaat best voor tijdloze kasten en sofa’s die je binnen 10 jaar nog mooi vindt. Het blijvende karakter van de stukken en vooral de kwaliteit moeten vooropstaan. Als je kiest voor kwalitatieve, duurzame én tijdloze stukken, zal de investering je op lange termijn een besparing opleveren. Je meubels zullen langer meegaan én je wordt het minder snel beu.

TIP 3

Functionaliteit is belangrijk!

Kasten moeten makkelijk toegankelijk zijn. Meet dus goed de ruimte op voordat je een kast aanschaft. Open en sluit ook alle laden een paar keer, test ze echt allemaal uit. Denk ook goed na over wat je waar zal opbergen.
Een mooie buffetkast waar jouw spullen dan toch niet in passen, is niet echt gebruiksvriendelijk. Hang geen wandrek op in een ruimte waar je er tegen kan stoten, enzovoort. Zorg er dus niet enkel voor dat je meubel niet alleen mooi is, maar ook handig. 

TIP 4

Denk in het grote geheel!

Als je een interieur wil dat niet gaat vervelen, mogen elementen de kamer of je woning niet bepalen. Een fel gekleurde muur, een statement sofa, een bont tapijt: alles kan, maar zorg ervoor dat het niet het enige is wat je ziet als je binnenkomt. Ga voor evenwicht in plaats van overwicht.

TIP 5

Kies voor een persoonlijke stijl!

Een persoonlijke stijl is uniek, want interieurdesign is geen exacte wetenschap. Uiteindelijk ken jij jezelf en je gezin het beste.

 

De interieurvormgevers bij Huysman Bouw luisteren altijd naar jouw verhaal, volgen altijd jouw stijl. Ze adviseren je over de interieurafwerking die bij je woning en persoonlijkheid past. Zo ben je zeker van een stijlvolle woning op maat, tot ver in de toekomst.

Laat je alvast inspireren in een kijkwoning

 

Meer nieuws, tips en informatie over Huysman Bouw

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in