Sleutel-op-de-deur

Waarom kiezen voor een nieuwbouwwoning bij een projectbouwer?

Je bent zeker van een aangename leefomgeving

Een projectontwikkelaar (bijvoorbeeld Huysman Bouw) creëert niet zomaar een woning, maar een woonbuurt. In zo’n buurt wordt gezorgd voor het nodige groen, eventueel voor speelzones, waterbuffering en tal van andere voordelen. 

De beste bouwgronden

Doordat bouwgrond in Vlaanderen steeds schaarser wordt, zijn de bouwgronden van projectontwikkelaars nog waardevoller. Bij het aankopen van bouwgrond houden projectontwikkelaars rekening met de buurt, de ligging en de bereikbaarheid. Alles om er een aangename woonomgeving te creëren. 

Bovendien ben je ook zeker van een kwalitatieve bouwgrond. Projectontwikkelaars voeren altijd eerst een grondsondering uit, waardoor er achteraf geen extra kosten bijkomen bij het uitvoeren van de fundering. Je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Klaar voor de toekomst

De aangekondigde betonstop heeft als doel op tegen 2040 de inname van ruimte door bouwprojecten af te remmen. Daarom moeten we op andere manieren beginnen bouwen:

  • Minder lintbebouwing
  • Slim gestructureerde en georganiseerde verkavelingen
  • Woonkernen vlakbij winkels, scholen en het openbaar vervoer. 
  • Minder bebouwde oppervlakte in combinatie met doordachte woningindelingen waarbij de totale bewoonbare oppervlakte optimaal benut wordt. 
  • Energiezuinige woning conform alle strenge EPB-eisen. 

Meer weten over sleutel-op-de-deur bouwen bij een projectbouwer?

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in