Sleutel-op-de-deur

Wat kan ik personaliseren bij een sleutel-op-de-deur project?

Het is een verkeerd uitgangspunt dat bij sleutel-op-de-deur bouwen alles door de projectbouwer wordt beslist. 

Wind- en waterdicht, afgewerkt tot chape en pleisterwerken, bepaalde technieken of afwerkingsposten zelf uitvoeren? Bij Huysman Bouw is alles bespreekbaar. 

Één van de voordelen van sleutel-op-de-deur is dat de bouwwerken door het sleutel-op-de-deur bedrijf worden opgevolgd. Indien je zelf bepaalde werken wil uitvoeren moet je wel rekening houden dat de opvolging van deze werken je eigen verantwoordelijkheid zijn. 

Koop je een sleutel-op-de-deurwoning op plan, dan kan je binnen de mogelijkheden van dat plan ook nog de indeling aanpassen. Je kiest dan zelf alle technieken, plaats elektriciteit, soort verwarming,… . 

Interieurafwerking

Bij Huysman Bouw heb je een uitgebreide keuze voor de interieurafwerking. Je kiest zelf alle afwerkingsmaterialen zoals de vloeren, keuken,… . Aan de hand van de vooraf bepaalde budgetten in het lastenboek kies je alle afwerkingsmaterialen in de toonzaal of bij de vaste partners. 

Vaste partners

Tijdens het volledige keuzeproces kan je steeds rekenen op de begeleiding en het advies van onze interieurvormgevers. Ze luisteren naar jullie wensen en verwachtingen en beantwoorden al jullie (technische) vragen. 

In de toonzaal te Eeklo kan je meteen verschillende interieurkeuzes maken. Deze showroom verzamelt de populairste items van het moment. Daarnaast werken we samen met streng geselecteerde vaste partners. Deze partners zijn specialisten in hun vakgebied. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en nieuwigheden binnen hun vakgebied waardoor zij je het beste kunnen adviseren bij de keuzes. 

Meer info over de werkwijze van Huysman Bouw? 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in