Sleutel-op-de-deur

Wat zijn de voordelen van sleutel-op-de-deur?

Sleutel-op-de-deur is dé garantie voor een zorgeloos bouwproces. De bouwfirma neemt de volledige coördinatie van a tot z voor zich. 

Zorgeloos  

De coördinatie van het bouwproces ligt in de handen van het bouwbedrijf. Één vast team beheert je project en je weet altijd wie je moet contacteren bij vragen. 

Je hoeft niet wakker liggen van onvoorziene omstandigheden én je weet dat je nieuwe woning voldoet aan alle regels en normen voor nieuwbouw. Het sleutel-op-de-deur bedrijf neemt ook de volledige administratie op zich, van bouwaanvraag tot het postinterventiedossier. 

Vaste prijs

Het totale kostenplaatsje van je sleutel-op-de-deur project ligt op voorhand vast. Je hebt zelf de touwtjes in handen doordat alle afwerkingsbudgetten bij aankoop worden vastgelegd. 

Kies je achteraf toch duurdere of goedkopere afwerkingsmaterialen? Alles is mogelijk, maar je komt nooit voor onvoorziene omstandigheden te staan. 

Bovendien geniet je voor, tijdens en na de oplevering van verschillende financiële garanties volgens de tienjarige aansprakelijkheid én de wet Breyne. 

Vaste timing

Wanneer je kiest voor sleutel-op-de-deur krijg je altijd op voorhand de uiterste datum voor oplevering. De bouwfirma moet deze vaste termijn respecteren. 

Één uitzondering op die regel zijn onvoorziene omstandigheden, zoals het weerverlet. Bij langdurige regen of een strenge winter kan het zijn dat de opleverdatum opgeschoven wordt, buiten de wil van de bouwfirma om. Lees hier meer over de verschillende stappen in een sleutel-op-de-deur nieuwbouwproject.

Kwaliteit

Als sleutel-op-de-deur bedrijf engageren we ons om een kwaliteitsvolle woning af te leveren, die voldoet aan alle normen en regels voor nieuwbouw. Je kan bouwen op de jarenlange ervaring én de ervaren stielmannen van Huysman Bouw. Streng geselecteerde materialen, ervaren vakmannen én vaste onderaannemers zorgen voor de beste kwaliteit.

Meer weten over Huysman Bouw? Neem een kijkje op www.huysmanbouw.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in