Folders

Filter
Aliplast

Aliplast

Aliplast
Renovatiegids Renson

Renson

Renovatiegids Renson
Ventilatie en zonwering vallen immers niet meer weg te denken in hedendaagse renovatieprojecten waar energiezuinigheid en gezond en comfortabel wonen een hoofdrol spelen. Deze gids wijst je alvast de weg naar een slimme en gezonde renovatie met oog voor detail.
Ramen en deuren brochure

Aliplast

Ramen en deuren brochure
Ontdek onze aluminium ramen en deuren brochure.
Somnium lamellendak

Aliplast

Somnium lamellendak
Ongestoord genieten van het buitenleven in je tuin? Dat kan met de Somnium pergola of terrasoverkapping. Met deze minimalistische en strakke eyecatcher creëer je een aangename ruimte in je tuin waar je het hele jaar door kan genieten, ongeacht de weersomstandigheden.
Aliplast gamma

Aliplast

Aliplast gamma
Ontdek ons uitgebreid gamma.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Franke's Inspirations magazine

FRANKE

Franke's Inspirations magaz...
Hoewel de technische precisie en traditioneel vakmanschap van Franke onveranderd blijft, vinden ze toch constant nieuwe manieren om op jouw veranderende wensen en levensstijl een passend antwoord te bieden. Blader door het inspiratiemagazine en laat je verrassen door alle nieuwigheden en innovaties die je net dat tikkeltje meer bieden. Meer gemak. Meer gezelligheid. Meer genieten.
Outdoor Renson

Renson

Outdoor Renson
Een Renson buitenkamer heb je om volop te genieten van terras en tuin, het hele jaar door. Het moment dat ze er is, breng je er liefst zoveel mogelijk tijd in door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, van de zon te genieten of in alle rust een stukje me-time of tijd met je familie te beleven, je herleeft als je meer tijd buiten kan spenderen om die leuke momenten te beleven.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder ComfoAir PRO 300

Zehnder

Zehnder ComfoAir PRO 300
HRV-unit voor kleine tot middelgrote wooneenheden.
Ventilatie Renson

Renson

Ventilatie Renson
Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar een goed binnenklimaat is écht belangrijk voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. Vandaag brengen we onze tijd vooral binnen door, thuis, op het werk, op school of onderweg. Toch hebben we nog steeds nood aan de voordelen die buitenleven meebrengt, zoals zuive- re lucht, voldoende daglicht en de ideale sfeer om te ontspannen.
Aluminium voordeuren

Hörmann

Aluminium voordeuren
Klassieke motieven voor het renoveren van oude huizen.
Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Propaangas

Antargaz

Propaangas
Voor een duurzame toekomst zonder kopzorgen.
Zonwering Renson

Renson

Zonwering Renson
Efficiënte en dynamische buitenzonwering in de vorm van windvaste doek– zonwering (screens) of structurele zonwering laat je genieten van het beste van de 2 werelden: aangenaam fris in de zomer, lekker warm in de winter. En dat zonder te moeten inboeten aan uitzicht op de tuin.
Airdresser

Samsung Electronics Benelux

Airdresser
Verfris je kleding elke dag.
Alles wat je moet weten over Antargaz gasflessen

Antargaz

Alles wat je moet weten ove...
Gasflessen mogen enkel binnenshuis gebruikt worden als ze aangesloten zijn op een toestel, en nóóit ondergronds. Zo zijn er nog een paar dingen waar je rekening mee moet houden voor je eigen veiligheid.
Desco: warmtepompen Panasonic

Desco

Desco: warmtepompen Panason...
Warmtepompen halen tot 80% van de benodigde energie uit de omgeving. Om de warmtepomp te laten draaien moet er slechts 20% worden toegevoegd in de vorm van elektriciteit. Dus zeker de moeite om eens te bekijken!
Dubbele garagedeuren en deuren voor collectieve garages

Hörmann

Dubbele garagedeuren en deu...
Inbouw ovens 2022

Samsung Electronics Benelux

Inbouw ovens 2022
Gezonder koken in stijl met de inbouw ovens van Samsung.
Zehnder Ribbon

Zehnder

Zehnder Ribbon
Zoals een stalen lint die de badkamerradiator omhult: Zehnder Ribbon overtuigt door modern design met oog voor het praktische. Zijn verspringende balken zijn geïnspireerd op architecturale bouwwerken met verschillende lagen.
Cocoon gasfles

Antargaz

Cocoon gasfles
Dé gasfles voor al je openluchtactiviteiten.
Opbergsystemen

Hörmann

Opbergsystemen
Berry-gereedschapsschuren en Berry-brandhoutrekken.
Calypso, de makkelijke gasfles!

Antargaz

Calypso, de makkelijke gasf...
Ideaal voor de verwarming, warm water, kookplaat, .. in bv. je caravan of mobilhome/barbecue of terrasverwarmer.
Flessenoverzicht

Antargaz

Flessenoverzicht
Lichtgewicht gasflessen.
Aveve: Zaaien en oogsten, dubbel plezier

Aveve

Aveve: Zaaien en oogsten, d...
Hoe kies je de juiste zaden voor jouw moestuin? Maak kennis met het assortiment Aveve-tuinzaden en je keuze is snel gemaakt.
Zehnder Charleston Bar

Zehnder

Zehnder Charleston Bar
Door het hoge vermogen van de Zehnder Charleston Bar wordt ook een grote badkamer aangenaam warm. Grote en kleine handdoeken trouwens ook. Dankzij de variabel monteerbare handdoekhouder zijn zij steeds binnen handbereik en voorverwarmd. Leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.
Automatische garagedeuren

Hörmann

Automatische garagedeuren
Voor meer comfort en veiligheid.
Antargaz Take 5

Antargaz

Antargaz Take 5
Een fles met een roestwerende zinklaag en een topcoating.
STEELIT® PREMIUM QUALITY STEEL DOORS

STEELIT®

STEELIT® PREMIUM QUALITY ST...
Ontdek het gamma van 2020.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in