Aanbevolen partners

Viessmann Belgium logo
bulex
Logo Sto NV
logo Xella
Renoveren

Renoveren

Renoveren wint almaar meer aan belang. Renovatie van een woning is voor heel wat startende gezinnen de enige manier om een eigen dak boven het hoofd te verwerven. De aanpak biedt dan ook tal van voordelen, niet in het minst op financieel vlak omdat je de investeringen enigszins in de tijd kunt spreiden.
Maar een bestaande woning aanpassen aan jouw wensen is niet evident. Architect Gert Broekx gaf in het verleden al nuttige tips. Collega Geert Houtmeyers zet de reeks verder.

Onze renovatiespecialisten

Identikit renovatiespecialist Gert Broekx
 

Gert Broekx is een architect - energiedeskundige die na zijn opleiding aan de PHL dept. Architectuur stage volgde bij Erik Martens en Partners te Maaseik en bij Architect Jos Smeets in Houthalen. Daarna vestigde hij zich als jonge en ambitieuze architect in Hasselt.

Naast zijn fascinatie voor het spel van licht in de architectuur legt hij ook de nadruk op het praktisch gebruik van elk gebouw en op energiezuinig en duurzaam bouwen. Na zijn bijkomende opleiding tot energiedeskundige is hij bevoegd voor het analyseren van bestaande woningen op het vlak van energiezuinigheid en het opmaken van energieaudits.

 
 
 

 

Identikit renovatiespecialist Geert Houtmeyers
 

Architect Geert Houtmeyers belicht voor Habitos.be de voornaamste aandachtspunten van een renovatieproject. Hij en zijn team hebben een jarenlange ervaring in renovatieprojecten en kunnen dan ook bogen op een schat aan knowhow en kennis voor de invulling van deze rubriek.

De projecten situeren zich voornamelijk in de particuliere woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie. Het aandeel renovatie neemt daarvan een belangrijk deel in. In de projecten probeert Architectenbureau Houtmeyers ook aandacht te besteden aan energiezuinig en duurzaam bouwen. 

 
 
 

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in