Bouwen en de wet

Advocatenpraat

Wie bouwt, wordt geconfronteerd met tal van wetten, contracten en andere juridische struikelblokken. Het vraagt vaak hoofdbrekens om kop of staart aan dergelijke teksten te krijgen. Advocaten Ine Vanbuel en Michiel Ryckalts van het kantoor Ryvalex doen in deze rubriek een inspanning om de juridische taal begrijpbaar te maken.

Over Ryvalex

Michiel Ryckalts en Ine Vanbuel zijn partners in het vooruitstrevende advocatenkantoor Ryvalex. De twee advocaten plaatsen open communicatie en een persoonlijke relatie met de cliënt centraal in hun dienstverlening.
Ryvalex heeft ruime ervaring in het voeren van onderhandelingen, het sluiten van overeenkomsten en het oplossen van conflicten. 

Michiel Ryckalts

Michiel is sinds 2006 als advocaat verbonden aan de balie in Limburg. Hij combineert een brede theoretische achtergrond met ruime praktijkervaring in handels- en ondernemingsrecht en bouw- en aannemingsrecht. In dat laatste heeft hij zich toegelegd op bouwgeschillen. Daarnaast adviseert hij bij het afsluiten van contracten (aanneming, architectenovereenkomst, koop, verkoop, …)
 
Contactgegevens:
(M) +32 (0) 495 58 70 57
(E) [email protected]
 

Ine Vanbuel

Ine Vanbuel is al tien jaar actief als advocate en is gespecialiseerd in het bouw- en onroerend goedrecht alsook in het handels- en economisch recht. Ze heeft een ruime ervaring en uitgebreide expertise opgebouwd in deze rechtsdomeinen.
Ine geeft een duidelijk advies, streeft naar een efficiënte (bij voorkeur minnelijke) oplossing of staat haar cliënten bij in het nazicht, de bemiddeling of onderhandeling van contracten.
 
Contactgegevens:
(M) +32 (0) 477 73 60 80
(E) [email protected]
  

Ryvalex

Berenbroekstraat 49, B – 3500 Hasselt
(T) +32 (0) 11 74 07 75
(F) +32 (0) 11 74 68 77
(W) www.ryvalex.be

 

Over Henk De Loose:

Meester Henk De Loose is verbonden aan de groepering van advocaten Crabeels, Bronders, Moeykens & De Loose. Dit kantoor kan beschouwd worden als een "all-round" kantoor, waar je terecht kunt voor elk denkbaar juridisch probleem.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in