Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Logo Groupe Atlantic
LPW Pools
Logo Nordex
Dovy Keukens logo
Antargaz

Nieuwigheden Batibouw 2020

Een overzicht van nieuwigheden op Batibouw 2020

X²O stelt voor: Badkamertrends 2020 op Batibouw

X²O stelt jou tijdens Batibouw 2020 opnieuw dé trends binnen de badkamerwereld voor.

Kom langs op de inspirerende X²O-stand en beleef jouw toekomstige badkamer.

Lees meer over de badkamertrends in 2020

Meer over X²O

 

 

LPW Pools lanceert nieuwe zwemvijver-look

LPW Pools, de Belgische marktleider van monoblok zwembaden, speelt in op de stijgende behoefte naar een harmonieus samenspel tussen zwembad en tuin tot één natuurlijk geheel. Vorig jaar lanceerde LPW Pools een volledig nieuw gamma zwembaden met 11 modellen in full vinylester, voor een levenslange garantie tegen osmose. Dit nieuwe gamma is nu ook beschikbaar in een natuurlijke zwemvijver-look. LPW Pools biedt zo het beste van twee werelden: de voordelen van een monoblok zwembad in full vinylester, met de organische look van een zwemvijver.

Lees meer over de zwemvijver-look

Meer over LPW Pools

Zwarte schoonheid De Quooker Flex

De kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang, is er nu ook in het zwart. Een kraan die u prachtig kunt combineren met andere donkere kleuren, met terrazzo, marmer en messing, maar ook betoverend mooi staat bij beton. De Quooker Flex geeft direct koud, warm en 100°C kokend water. Wilt u ook koel bruisend en gefilterd water uit uw kraan kunnen tappen?

Meer over Quooker Flex

Atlantic Belgium

De ATLANTIC EXPLORER is al enkele jaren de meest verkochte warmtepompboiler in België. Vergeleken met een gewone elektrische boiler, verbruikt hij immers 3 tot 4 keer minder energie waardoor je tot ca. € 500 euro per jaar op je energiefactuur bespaart. Met de EXPLORER V4 stelt ATLANTIC, specialist in alle toekomstgerichte vormen van ruimte- en waterverwarming, de opvolger voor van dit succesproduct. Met dezelfde fantastische prijs-kwaliteitverhouding als zijn voorganger, maar met nog betere technische en akoestische prestaties, en met een geoptimaliseerde aansluiting op fotovoltaïsche zonnepanelen.

Meer over Atlantic Belgium

STEELIT®

De stijlvolle kant en klare stalen binnendeuren in standaardafmetingen combineren warmte met een tijdloze klasse. “In elk interieur vormt STEELIT® een grote meerwaarde.”

STEELIT® is een Belgische fabrikant van stijlvolle stalen binnendeuren in standaard afmetingen. Ideaal voor wie houdt van de stalen look aan een betaalbare prijs. De gloednieuwe binnendeuren integreren zich makkelijk in elke woning. Vandaag zijn er 8 modellen op de markt. Zowel voor een warm klassiek als strak modern interieur. Elk met hun eigen stijl en gevoel voor warmte. 

“De gunstige prijs-kwaliteitsverhouding is een belangrijke troef van STEELIT®”

Lees meer over de kwaliteitsvolle binnendeuren van Steelit

Meer over Steelit

Antargaz

Antargaz verdeelt in België propaan- en butaangas in tanks en flessen, en levert ook aardgas, elektriciteit en autogas (LPG).

Ben je dus op zoek naar een energieleverancier, dan kan Antargaz aan al je noden voldoen, in de stad, op het platte land en zelfs op vakantie! Antargaz biedt je steeds een oplossing op maat.

Energie in alle vormen en maten Ben je op zoek naar een voordelige manier om te verwarmen, water op te warmen en te koken, maar ligt er geen aardgas in je straat?

Dan heeft Antargaz de oplossing: propaangas, in een tank boven of onder de grond! Daarnaast biedt Antargaz propaan- en butaangas in flessen aan voor je barbecue, je terrasverwarmer of wanneer je rondreist met een motorhome of gaat kamperen. Met meer dan 1000 verdeelpunten in de hele Benelux is er altijd wel een verdeler dicht bij jou. Ligt er wel aardgas in jouw straat? Ook dan staat Antargaz klaar voor jou, met een aantrekkelijk aardgas product. Ook voor elektriciteit kan je bij Antargaz terecht. 

Meer over Antargaz

Nordex

Nordex deuren
Nordex spreekt de taal van binnendeuren. Hiermee ontwikkelde Nordex al meer dan 500 modellen met een gestandaardiseerde maatvoering en een zee aan opties, kleuren en afwerkingen. Iedere binnendeur is het ultieme resultaat van weldoordacht design.

Meer over Nordex deuren


Nordex trappen
Nordex creëert voor u de trap die zich mooi integreert in uw interieur.

Meer over Nordex trappen

Nordex parket
Houten vloeren authentieke warmte onder uw voeten. De natuur op uw vloer. Meerlaagsparket met dikke toplaag.

Meer over Nordex parket

Meer over Nordex

Nieuw bij Easykit: De slimme elektrische installatie voor de zelfbouwer.

Wil je een slimme installatie maar geen nood aan een full option domotica?
Dan is de slimme sturing van Niko de ideale oplossing voor jouw project.


Met deze slimme sturing van Niko heb je een moderne elektrische installatie met tal van extra mogelijkheden om je installatie te bedienen.

Je kan je elektrische toestellen, verwarming, ventilatie, muziekinstallatie vanop afstand bedienen met een eenvoudige app.
Door de traditionele bekabeling kan je jouw installatie eenvoudig uitbreiden. Je bent future proof!

Ben jij op zoek naar een oplossing die bij jou past? Ga dan zeker langs op hun Batibouwstand in palais 12.

Meer over Easykit 

ILWA bouwt de keuken die bij uw leven past

ILWA is een product met een eigen gezicht, Belgisch en gelegen in Puurs. Dagelijks vertrekken hier gepersonaliseerde keukens naar hun bestemming. 
Ze werken met duurzaam verlijmd laminaat. De harde laminaatplaat wordt langs beide kanten op de kernplaat geperst. Hierdoor kan ILWA extra garanties geven en dat 15 jaar lang!


Ben je op zoek naar nieuwe ideeën? Ga dan naar Batibouw paleis 11, stand nr. 11407.
Je kan daar genieten van 3 nieuwe designkeukens en een prachtig designmeubel op maat.
Graag verwelkomen zij jou op hun stand!

Meer over ILWA

Dovy Keukens lanceert Dovy 360!

Dovy laat u kennismaken met uw nieuwe keuken in virtual reality. Een primeur in België!
Bekijk nu uw keukenontwerp bij u thuis op een computer, tablet, smartphone of door een VR-bril. Ervaar de unieke sensatie van uw toekomstige keuken in 3D, net alsof hij al bij u thuis zou staan.

Als trendsetter in de keukensector is Dovy fier om als eerste op de markt uit te pakken met een programma waarmee u thuis uw toekomstige keuken in virtual reality kan beleven. Een unieke sensatie en ervaring!
Dovy laat u graag kennis maken met uw nieuwe keuken in de virtuele wereld. Hoe werkt dat? Heel eenvoudig! Het ontwerp dat onze keukenadviseurs speciaal voor u op maat gemaakt hebben, wordt door het programma omgezet in een driedimensionaal ontwerp. U ontvangt een e-mail met de link naar het ontwerp.

Thuis kan u dan op uw gemak de link openen op een computer, tablet of smartphone. Inzoomen, uitzoomen, details bekijken, een algemeen overzicht, een boven- of zijaanzicht bekijken,… alles is mogelijk.

Meer over Dovy 360

Zehnder ComfoAir Q: de eerste intelligente ventilatie-unit

Zehnder ComfoAir Q maakt een perfect op de behoeften en wensen afgestemd klimaat in elke ruimte mogelijk. Comfortabele temperaturen, frisse lucht en bescherming tegen een te hoge luchtvochtigheid vrijwel zonder geluid gerealiseerd. De pollenfilters zorgen ervoor dat ook mensen met allergieën kunnen genieten van schone, frisse lucht en een gezond behaaglijk klimaat. Op de website van Zehnder vind je o.a. meer over de eigenschappen zoals de stof- en pollenfilters, CO2-sensoren voor de luchtkwaliteit en warmtewisselaars. 

Meer over Zehnder

Koop vóór 1 juli 2020 een nieuwe Viessmann en geniet een voordeel tot € 700!

Met een Viessmann investeert u in een duurzame, energie-efficiënte oplossing en meer comfort.
Met de Energiecheque geniet u van bijzondere terugbetalingen bij de aankoop van een nieuwe Viessmann verwarmingsketel, warmtepomp, zonneboiler of Vitovalor PT2, waardoor uw investering extra voordelig wordt!

Meer over Viessmann 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in