Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Logo Groupe Atlantic
LPW Pools
Logo Nordex
Antargaz
Dovy Keukens logo

Gevelrenovatie met spuitkurk?

Het ziet er goed uit én beschermt je kwetsbare gevel tegen steenslag, wind en regen, en dat zonder breekwerk! Ontdek hieronder de belangrijkste voordelen van spuitkurk.

Een topidee, en wel daarom …

Spuitkurk wordt steeds populairder als materiaal om je gevel te renoveren. Geen wonder: het is een natuurlijk product dat zich aan elk oppervlak hecht: hout, glas, metaal, steen, beton, … Het ziet er goed uit én beschermt je kwetsbare gevel tegen steenslag, wind en regen, en dat zonder breekwerk! Ontdek hieronder de belangrijkste voordelen van spuitkurk.

Spuitkurk is prima isolatie

Spuitkurk verhoogt de thermische isolatie van je woning, want kurk fungeert als een soort winterjas voor je woning die de koude buitenhoudt. Op die manier draagt spuitkurk bij tot een energiezuinige woning. Je verwarming moet minder draaien, waardoor zowel je energierekening als je CO2-uitstoot een pak lager uitvallen. Meer nog: kurk houdt niet alleen de koude buiten, ook storende geluiden van buitenaf worden tegengehouden. Woon je in een drukke stadsbuurt? Dan kan spuitkurk er dus voor zorgen dat je binnen toch geniet van aangename stilte.

Spuitkurk weert water en brand

Spuitkurk is 100 procent waterdicht. Met andere woorden: lekken hebben géén kans meer en ook opstijgend vocht behoort tot het verleden. Spuitkurk kan trouwens ook op de binnenmuren worden toegepast. In tegenstelling tot wat je misschien denkt – “Kurk is hout en hout brandt goed” – is spuitkurk net brandwerend. Geen zorgen dus dat je zorgvuldig gerenoveerde gevel binnen de kortste keren in lichterlaaie staat. Spuitkurk is niet alleen een efficiënte, maar ook een veilige geveloplossing.

Spuitkurk is natuurlijk ademend

Spuitkurk is een 100 procent natuurlijk product. Er worden geen chemicaliën of toxische producten aan de emulsie toegevoegd. Met andere woorden: met spuitkurk krijg je het beste wat de natuur te bieden heeft. Nog meer redenen nodig om te kiezen voor spuitkurk? Bij DL Groep in Aartselaar is spuitkurk verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende samenstellingen. Zo heb je altijd het gewenste resultaat.

Breng een bezoekje op onze Batibouwstand PALEIS 5 – STAND 05726.

Meer info over DL groep

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in