Sanitair
De badkamer

X²O stelt voor: Badkamertrends 2020 op Batibouw

X²O stelt jou tijdens Batibouw 2020 opnieuw dé trends binnen de badkamerwereld voor. Kom langs op de inspirerende X²O-stand en beleef jouw toekomstige badkamer. Kan je niet wachten? Lees dan hier alles over de badkamertrends in 2020.

TREND 2020 N°1 - FRAMED DESIGN Laat fijne aluminium profielen van ramen en deuren, terugkomen in je badkamer! Deze komen zowel in een industrieel design als in een minimalistisch interieur tot hun recht. In zwart of in wit vormen ze de ideale omlijsting van je badkamerritueel!

TREND 2020 N°2 BLACK & WHITE MATCH RIGHT

Een onweerstaanbare combinatie van zwart en wit maakt steeds indruk. Deze tegenpolen verenigen zich in een strak en pittig contrast. Een badkamermeubel in zwart lak laat zich vlot combineren met een wastafel in witte solid surface.

Zwarte kranen bieden een de mogelijkheid om een compleet nieuwe look aan je badkamer te geven zonder grote ingrepen. Of wat dacht je van een douche met zwarte profielen? Ga voor een complete aanpak voor een maximaal resultaat.

TREND 2020 N°3 - VERFIJND DESIGN Dankzij innoverende materialen met onberispelijke afwerking creëer je een verfijnde look als nooit tevoren! Solid surface blijft de trendsetter!

Dit materiaal kan alle verfijnde vormen aannemen en kent een ongeziene bestendigheid. Smooth & stylish, naadloos…voor je bad, wastafel, douchewandbekleding of douchetub. Met CoolMetal kranen voor je wastafel, bad of douche kies je voor de eigentijds uitstraling van geborstelde inox en ben je helemaal up & trendy.

TREND 2020 N°4 INDUSTRIËLE INSPIRATIE

De industriële interieurtrend is een blijver! Bij deze trend horen zowel lichte als donkere beton. Je houdt van die industriële look, maar wil ook een echt wellness gevoel? Combineer met een trendy wastafel, comfortabel bad en stijlvolle douche. Denk ook aan zacht textiel en boeiende accessoires. Zo bevat je badkamer alle elementen van een echt wellness paradijs!

TREND 2020 N°5 ASYMMETRISCHE PERFECTIE Regels zijn er om te verbreken! Speel met vormen en asymmetrie om extra dynamiek in je badkamer te brengen. Bovendien heb je met een asymmetrisch badkamermeubel ruimte voor je favoriete accessoires en make-up hoekje.

TREND 2020 N°6 - MIRROR MIRROR ON THE WALL

Ronde vormen geven ook badkamers een wauw-effect! Met een ronde spiegel, voorzien van geïntegreerde LED verlichting, staat je spiegelbeeld elke ochtend in de spotlight. Wil je witte of zwarte accenten laten terugkomen? Ga dan voor een spiegel met wit of zwart kader. Hoe dan ook…met deze ronde spiegels ben je ongetwijfeld ‘de mooiste van het land’!

TREND 2020 N°7 - ARCHITECTURALE INSPIRATIE Inspiratie is overal! Dat bewijst de massief houten FORMA meubelreeks, geïnspireerd door de verticale houten gevelbekleding bij architecturale pareltjes. De uiterst elegante verticale belijning zorgt voor een tijdloze look. Je kan kiezen uit 3 massieve houtsoorten, nl. natuur eik, notelaar of zwarte eik. De ingenieuze handgreep is stijlvol weggewerkt in het geheel. Prachtig te combineren met een solid surface wastafel of natuursteen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in