Nadenken over bouwen
Ventileren
Koeling
Terras & verhardingen

Renson deelt bos uit op Batibouw 2020

Auteur: Renson

‘Terug naar de natuur’ en ‘binnen en buiten worden één’: meer dan ooit in lijn met ‘gezond wonen.

Renson deelt op Batibouw een boom uit aan wie z’n stand 230 in Paleis 4 bezoekt. Mensen willen terug naar de natuur en daar speelt Renson vol op in als specialist in ‘natuurlijke ventilatie en daglicht’ en ‘outdoor living’. CEO Paul Renson gaf alvast het voorbeeld en plantte een eerste boom in z’n achtertuin. Want bomen zuiveren onze lucht, bieden schaduw wanneer nodig en beschutten je zelfs tegen regen en wind. En dat is precies ook waar Renson naar streeft op het vlak van gezond en comfortabel wonen, binnen én buiten.

Gezond wonen, binnen zoals buiten

Ooit leefde de mens dag in dag uit in open lucht. Tegenwoordig brengen we 90% van onze tijd binnenshuis door. Zou het dus niet fijn zijn om ook daar te kunnen genieten van alle voordelen van buiten leven? Goed nieuws, want dat kan! Te beginnen met verse en gezonde binnenlucht via zelfregelende raamverluchtingen en een slim ventilatiesysteem. Dat laatste stemt de binnenluchtkwaliteit automatisch af op je leefpatroon. Ademen doe je binnenshuis voortaan net zoals in de vrije natuur. 
Renson ventilatie – Paleis 4, stand 230 / Ontdek de Renson Waves ook in de Batibouw Innovation Zone – Paleis 5, stand 700

Natuurlijk daglicht, zonder de nadelen

Zon en natuurlijk daglicht zijn essentieel om je goed in je vel te voelen. Ook binnenshuis, op kantoor of op school. Grote ramen laten dat daglicht optimaal binnen, maar op warme dagen loert dan wel oververhitting om de hoek. Op dat moment wil je de zon vooral tegenhouden waar dat het efficiëntst is: nog voor die het glas kan bereiken. En dan is buitenzonwering (mét nachtkoeling) je ‘partner in crime’: zelfs met de screens neergelaten blijf je genieten van daglicht en zicht naar buiten.
Renson zonwering – Paleis 4, stand 230

Buitenleven, het hele jaar door

Binnen en buiten worden één: met een extra buitenkamer mag je dat zelfs letterlijk nemen, want voortaan hoef je echt niet te wachten tot de volgende zomer om buiten te kunnen ontbijten, koken, vrienden ontvangen, feesten … dankzij een terrasoverkapping kan je daarvoor probleemloos ‘terug naar de natuur’, zonder hinder te hoeven ondervinden van regen, wind of koude. Het outdoor living concept van Renson zorgt voor een elegant geheel met je woning.
Renson outdoor living – Paleis 8, stand 200

Batibouw Innovation Award: 2 genomineerden uit de Renson Groep

eSafe Wall - Wil je jouw online bestelde pakjes 24/7 en zonder fout thuis kunnen ontvangen? Dan is een eSafe pakket(brieven)bus precies wat je zoekt. Met de eSafe Wall is er nu ook een model op maat voor appartementen.
eSafe – Paleis 8, stand 309 / Ontdek de eSafe Wall ook in de Batibouw Innovation Zone - Paleis 5, stand 700

ROB Punch - Droom je van een kamerhoge, glazen schuifdeur in je interieur? Dan zie je voor het strakst mogelijke resultaat het liefst niets dan glas. Spek naar de bek van het ROB Punch schuifdeurbeslag, onzichtbaar ingewerkt in het plafond. 
argenta / ROB – Paleis 3, stand 113 / Ontdek de ROB Punch ook in de Batibouw Innovation Zone – Paleis 5, stand 700

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in