Verwarming
De badkamer

Een verfijnde vorm van design badkamerradiatoren

Radson komt met een compleet nieuw assortiment design badkamerradiatoren.

De Figuresse reeks geeft een nieuwe impuls aan het klimaatcomfort in de badkamer - alle modellen zijn per direct uit voorraad leverbaar in de standaardkleur wit (RAL 9016) en de trendkleuren matzwart (RAL 9005) en mat antraciet (RAL 7016).

Om aan de toenemende vraag van de klant naar verregaande design badkamerradiatoren te voldoen, breidt Radson haar productgamma nu uit met meerdere modellen.

Met de Figuresse reeks introduceert Radson een esthetisch badkamerradiatoren gamma dat voldoet aan de eisen van design georiënteerde klanten. De Figuresse reeks bestaat uit negen verschillende modellen, die direct uit voorraad leverbaar zijn in de kleuren standaard wit, mat zwart en mat antraciet. Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

De verscheidenheid aan modellen en vormen garanderen dat de installateur hier snel de juiste badkamerradiator voor zijn klant kan vinden. Alle radiatoren kunnen op water, elektriciteit of voor sommige modellen zelfs hybride (watervoerend en elektriciteit) werken. Er is één uitzondering en dat is de handdoekverwarmer “Bar”, die enkel zuiver elektrisch kan worden bediend.

Als accessoires voor installatie in de badkamer of keuken zijn er onderblokken voor middenaansluiting verkrijgbaar in haakse of rechte uitvoering, en in witte, verchroomde of diverse kleuren, zodat het altijd perfect past bij de radiator. Bovendien wordt bij sommige modellen (Ellipse, Impulse en Slim) een handdoekbeugel meegeleverd. De nieuwe badkamerradiator modellen zijn vervaardigd uit staal of aluminium, alle radiatoren zijn gekleurd met een hoogwaardige poedercoating.

Bron: Radson

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.
Zehnder Ribbon

Zehnder

Zehnder Ribbon
Zoals een stalen lint die de badkamerradiator omhult: Zehnder Ribbon overtuigt door modern design met oog voor het praktische. Zijn verspringende balken zijn geïnspireerd op architecturale bouwwerken met verschillende lagen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in