Verwarming
De badkamer

Een verfijnde vorm van design badkamerradiatoren

Radson komt met een compleet nieuw assortiment design badkamerradiatoren.

De Figuresse reeks geeft een nieuwe impuls aan het klimaatcomfort in de badkamer - alle modellen zijn per direct uit voorraad leverbaar in de standaardkleur wit (RAL 9016) en de trendkleuren matzwart (RAL 9005) en mat antraciet (RAL 7016).

Om aan de toenemende vraag van de klant naar verregaande design badkamerradiatoren te voldoen, breidt Radson haar productgamma nu uit met meerdere modellen.

Met de Figuresse reeks introduceert Radson een esthetisch badkamerradiatoren gamma dat voldoet aan de eisen van design georiënteerde klanten. De Figuresse reeks bestaat uit negen verschillende modellen, die direct uit voorraad leverbaar zijn in de kleuren standaard wit, mat zwart en mat antraciet. Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

De verscheidenheid aan modellen en vormen garanderen dat de installateur hier snel de juiste badkamerradiator voor zijn klant kan vinden. Alle radiatoren kunnen op water, elektriciteit of voor sommige modellen zelfs hybride (watervoerend en elektriciteit) werken. Er is één uitzondering en dat is de handdoekverwarmer “Bar”, die enkel zuiver elektrisch kan worden bediend.

Als accessoires voor installatie in de badkamer of keuken zijn er onderblokken voor middenaansluiting verkrijgbaar in haakse of rechte uitvoering, en in witte, verchroomde of diverse kleuren, zodat het altijd perfect past bij de radiator. Bovendien wordt bij sommige modellen (Ellipse, Impulse en Slim) een handdoekbeugel meegeleverd. De nieuwe badkamerradiator modellen zijn vervaardigd uit staal of aluminium, alle radiatoren zijn gekleurd met een hoogwaardige poedercoating.

Bron: Radson

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in