De badkamer
Reportage

Welke badkamercollectie van Detremmerie past bij jou?

Auteur: Detremmerie

Een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen, daar kent Detremmerie alles van. Sinds 1939 rollen de badkamermeubels er van de band. Ze begonnen met vaste setjes om vanaf 2013 het roer om te gooien met de modulaire collectie No Limit. Het assortiment breidde stelselmatig uit met 8 collecties in totaal. Welke collectie er het best bij jou past, ontdek je hier.

No Limit Deze collectie vormt de basis van Detremmeries badkamers: onderbouwkasten met een resem aan standaardmaten. Beginnen doe je best bij de diepte van je onderbouwkast (20, 40, 45 of 50 cm). Eens je deze hebt gekozen, weet je in welke No Limit-collectie je het best kijkt: No Limit 20 (voor de handenwassertjes), No Limit 40, No Limit 45 en No Limit 50 (voor de badkamermeubelen). Kies daarna of je een in je badmeubel enkele of dubbele onderbouwkast wil in één, twee of drie niveaus.

Tijd voor je wastafel. Kies je voor een wastafel of een afdektablet met een opbouwwaskom? Enkel of dubbel? Aan jou de keuze. Ook het materiaal is een beslissende factor: marmer, kunstmarmer, top solid, keramiek, glas, solid surface (composiet), microcement of beton? Jij creëert.

Werk de look and feel verder af met de greep: handgreep, push to open, greeploos afgeschuind of een greeplijst. Ga bold en kies voor kraanwerk aan de zijkant van je wastafel (Sono).

No Limit Deluxe

Ook hier start je met de onderbouwkast. De No Limit 45 en 50 vormen hier de basis. Alleen heeft deze reeks een gedetailleerde luxeafwerking. Zowel de zijden als het front worden in verstek gezaagd.

Dankzij de afwerkingslaag in matte lak, de keuze uit 213 RAL-kleuren én de 10 Deluxe-kleuren (voor de fronten en zijpanelen) is deze collectie een echte deluxe-versie.

Kies uit dezelfde waskommen en wastafels als de No Limit-collectie. Hangkasten en (half)hoge kolomkasten zijn beschikbaar in dezelfde Deluxe-afwerking. Deze reeks is enkel mogelijk met afwerking handgreep of push to open.

No Limit Round

Jij wil de organische, natuurlijke vormen laten zegevieren? Hello, No Limit Round. Deze naam spreekt boekdelen: een collectie kasten met afgeronde hoeken voor een moderne, mid-century uitstraling. Een echte eye-catcher dus.

Niet alleen dankzij de afgeronde vormen trekt deze collectie de aandacht. Kies uit de 10 Deluxe/Round kleuren of go all the way met de 213 RAL-kleuren.

Ga voor een wastafel in kunstmarmer, of kies voor een afdektablet in natuursteen (8 nieuwe kleuren) of kunstmarmer met een ronde, ovale of rechthoekige waskom. Werk af met een push to open of handgreep.

Wil je extra ruimte? Een hangkast en een (half)hoge kolomkast brengen soelaas. Werk deze in dezelfde kleur af voor een feilloos resultaat.

No Limit Wood

Detremmerie weet je steeds te verrassen met de nieuwste trends. De tendens van de houten latjes, die je vandaag in heel wat gebouwen en interieurs aantreft, vind je nu ook in het No Limit Wood assortiment.

Kies uit de No Limit reeks (20, 45 of 50 cm) en geef je onderbouwkasten een extra warme touch met de fineer houten platen gecombineerd met houten latjes op het front. Stel jouw eigen badkamer samen met kasten in rode, lichte of donkere eik en de keuze voor enkele of dubbele onderbouwkasten in één of twee niveaus.

Ga voor een vrijhangende wastafel (met ruimte tussen je onderbouwkast) of kies uit de standaard No Limit-collectie van wastafels en opbouwkommen.

Architect

Een badkamer op maat? Met onze Architect-lijn combineer je ongeëvenaard maatwerk met de eindeloze mogelijkheden van onze No Limit-reeksen. Je bepaalt zelf de lengte van je wastafel tot op de millimeter voor een verbluffend effect in de ruimte.

De kasten volgen de standaardmaten van de modulaire No Limit-reeksen. Mogelijke nisjes werkt Detremmerie af met opvulstukken.

Kies voor een wastafel in solid surface, marmer of keramisch marmer (dikte 1,5 of 10 cm) en bepaal de positie van je waskom. Misschien ga jij wel voor een afdektablet uit (keramisch) marmer, solid surface of kunststof om te combineren met een opbouwwaskom.

No Limit Mystery

De No Limit Mystery-collectie is een reeks op zich met eigen, unieke onderbouwkasten en een marmeren wastafelblad dat verzonken zit in de onderbouwkast. Dit ontwerp geeft een uniek karakter aan je badkamerontwerp en maakt van jouw badkamer een echte parel.

Mix and match met de keuze voor een enkele of dubbele wastafel en ga voor jouw marmerfavoriet: White Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India, Portoro Negro, Polar Grey, Coffee & Pietra Grey.

Private Collection

Ben jij fan van organische vormen? Bij No Limit Round zegevierden de afgeronde hoeken. Toch is dat voor jou niet genoeg? Met de Private Collection zijn zowel de zijden als het front smooth afgebogen.

Voor deze serie maakte Detremmerie een reeks-eigen onderkast en hangkast in matte lak. Kies een wastafel uit kunstmarmer (glanzend), top solid (mat) of werk af met een wastafel in mat glas (6 kleuren) of marmer (8 kleuren).

De Private collection spiegel met indirecte ledverlichting rondom maakt de opstelling compleet.

vtwonen

vtwonen, het multimediale woonplatform van België en Nederland, kwam bij Detremmerie aankloppen voor een stijlvolle en eigentijdse collectie.

Denk aan matgelakte badkamermeubelen in verstek gezaagd. Ideaal om een compacte badkamer praktisch te gebruiken. Door de kranen slim aan de zijkant van de wastafel te plaatsen, hou je toch een ruime wasbak over.

Met het soft edge of endless bad trek je de matte vtwonen-kleuren door. De Gorgeous spiegel biedt je een spiegel in verdiept kader rondom met aflegruimte onderaan én moderne ledverlichting met bedieningssensor. Liever een spiegelkast? Handy Beauty biedt uitkomst, ook voorzien van een handige nis onderaan, ledverlichting en sensor.

De collecties ervaren

Ben je benieuwd om deze collecties verder te ontdekken? Neem een kijkje op de website om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden, kom langs in de showroom in Waregem om de materialen te voelen (of bestel je hier je staaltjes) Ontdek zelf de modulairiteit van het assortiment met de online bathroomconfigurator. De maker van jouw droombadkamer, dat ben je zelf.

Videos

Detremmerie Bathroomconfigurator

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in