De badkamer
Reportage

Voor welke badkamerstijl ga jij?

Auteur: Detremmerie

De een houdt zijn badkamer liefst clean en minimalistisch, de ander zweert bij maximale kleuren en ronde vormen of warme, botanische tinten. Welke stijl je ook hebt, bij Detremmerie vind je de badkamer van je dromen. Ontdek hieronder welke mogelijkheden er zijn voor jouw stijl.

Minimalistisch

Jij houdt van een eenduidigheid en rechte vormen? En zwicht voor een lavabo uit stoer beton in combinatie met onderbouwkasten met mooie afgelijnde hoeken of in verstek gezaagd? Dan kunnen de No Limit- en Deluxe-collectie je zeker bekoren. Vooral dankzij de cleane look én de 9 verschillende betonsoorten, vindt iedereen zijn goesting.

Wil je een extra touch of hou je van luxueus design? De No Limit Mystery-collectie, waarbij de wastafel verzonken zit in de onderbouwkast, zorgt voor dit strakke design. Ook de Architect-lijn voldoet aan de minimal style en geeft je speelruimte. Bestel je wastafelblad op maat én laat de modulaire onderbouwkasten afwerken met opvulstukken. De minimalistische stijl zegeviert hier. 

Maximalistisch

Voor jou mag het allemaal wat meer. De No Limit Round-lijn en Private Collection zorgen voor een organische look waarmee je accenten kan leggen. Een ronde vorm in je badkamermeubel? Dat kan. Jouw waskom, onderbouwkast en bad in hetzelfde materiaal en kleur gieten? Geen probleem. Zelfs voor een opvallende modekleur deins jij niet terug. Jij gaat voor maximalisme.

Botanische stijl

Hout komt al jaren terug in interieurs én exterieurs, tout court. Maar jij wil het massieve hout een moderne toets geven en een botanische stijl in de verf zetten in jouw badkamer? Kies dan voor de nieuwe houten trend van het moment: fijne houten latjes als afwerking op de fronten. Hello, No Limit Wood-collectie! Het is een eyecatcher in je badkamer die zorgt voor de nodige rust. Je was nog nooit zo zen.

Je wil een natuurlijke uitwerkingen, maar niet per se in hout? Binnen de collecties van Detremmerie vind je heel wat materialen terug die hieraan voldoen. Denk maar aan marmer en natuursteen.

Videos

Detremmerie Bathroomconfigurator

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in