Verwarming
Ventileren
Koeling
Milieu
Welzijn

Zehnder

Zehnder Group Belgium heeft een ijzersterke reputatie inzake ontwikkeling van design- en maatwerkradiatoren en energiezuinige ventilatiesystemen. Op die manier bieden ze een ruime waaier van systeemoplossingen voor een gezond, comfortabel en energie-efficiënt binnenklimaat voor nieuwe en bestaande woningen en niet-residentiële toepassingen.
Zehnder Group Belgium behoort tot de Zwitserse Zehnder Group, internationaal één van de voornaamste aanbieders van decoratieve - en badkamerradiatoren, mechanische ventilatie met warmterecuperatie en plafondstralingspanelen voor verwarming en koeling. 

Sinds jaar en dag houden ze zich intensief en succesvol bezig met de productie en verkoop van kwaliteitsvolle, energiebesparende binnenklimaatoplossingen: gezondheid, energie-efficiëntie en comfort staan daarbij centraal. Van productspecialist en leverancier van ventilatiesystemen sinds 1937, is Zehnder vandaag uitgegroeid tot een gewaardeerde partner voor innoverende ventilatiesystemen, designradiatoren, verwarmings- en koelplafondsystemen en luchtzuiveringssystemen op de internationale markt.

Met hun technische ondersteuning en betrokkenheid stellen zij alles in het werk om altijd de eerste keuze te zijn bij hun klanten. Mensen omringen met het perfecte binnenklimaat; voor een gezonde en aangename woon- en werkomgeving.

Zehnder ‘always the best climate’.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in