Verwarming
Ventileren
Reportage

Zehnder: Waarom kiezen voor intelligente en vraaggestuurde ventilatie?

Auteur: Zehnder

Stelt u zich soms vragen over de luchtkwaliteit bij u thuis? Vraagt u zich af hoe hier iets aan kan aan doen?

Met vraaggestuurde ventilatie en CO2-sensoren kan u de luchtkwaliteit in huis nauwkeurig controleren. Wij geven u daarom dan ook graag 4 goede redenen om te kiezen voor vraaggestuurde ventilatie op basis van CO2.

Beter welzijn
Door een continue bewaking van de CO2-concentratie in de woning ben je verzekerd van een optimale luchtkwaliteit en een gezonder binnenklimaat.

Lager energieverbruik
Vraaggestuurde ventilatie stemt het ventilatiedebiet automatisch af op het leefpatroon en de bezetting in de woning. Zo realiseer je in elke situatie steeds het passende ventilatiedebiet tegen het laagste energieverbruik.

Verlaagd E-peil
Vraaggestuurde ventilatie levert een belangrijke E-puntenwinst op. Het aantal sensoren en de ruimtes waarin de CO2-sensoren opgehangen zijn bepalend voor de EPB-reductiefactor. Hoe verfijnder de aansturing, hoe lager de reductiefactor en hoe groter de E-puntenwinst.

Hoe kan je dat realiseren?
De Zehnder ComfoAir Q ventilatie-unit met EPB-conforme CO2-sensoren biedt jou de garantie voor optimaal en gezond binnenklimaat. Het discrete design van de sensoren laat zich perfect integreren in elk interieur.

Richtprijs: 250 Euro (excl. BTW)

Zehnder ComfoAir PRO 300

Zehnder

Zehnder ComfoAir PRO 300
HRV-unit voor kleine tot middelgrote wooneenheden.
Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Charleston Bar

Zehnder

Zehnder Charleston Bar
Door het hoge vermogen van de Zehnder Charleston Bar wordt ook een grote badkamer aangenaam warm. Grote en kleine handdoeken trouwens ook. Dankzij de variabel monteerbare handdoekhouder zijn zij steeds binnen handbereik en voorverwarmd. Leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in