Verwarming
Reportage

3 redenen om deze winter elektrisch te verwarmen

Auteur: Zehnder

We voelen het vandaag allemaal: de stijgende gasprijzen raken ieders portemonnee en de overstap van fossiele brandstoffen naar groene verwarmingsoplossingen wordt meer en meer de norm. Maar hoe maakt u deze overstap? En waarom is elektrisch verwarmen met de Zehnder Plug-in Radiatoren de ideale oplossing voor uw woning?

1. Eenvoudig en snel te installeren

Een Plug-in Radiator van Zehnder is in drie simpele stappen meteen te gebruiken: ophangen, stekker in het stopcontact en verwarmen maar. Super handig bij het renoveren, want zo hoef je je vloer niet open te breken om nieuwe leidingen te leggen. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact. Je kan ervoor kiezen om draadloze bediening binnen handbereik te plaatsen. Zo stel je eenvoudig je eigen weekprogramma in.

2. Heat on demand

Een Plug-in Radiator maakt in korte tijd de ruimte aangenaam warm. ‘Heat on demand’ noemen we dat. En dat is zeer comfortabel. Bovendien kan je eenvoudig je eigen weekprogramma instellen, zodat het altijd warm is nét wanneer jij dat nodig hebt. En staat er toevallig een raam open terwijl jouw weekprogramma normaal de ruimte zou verwarmen? Dan zorgt de automatische openraamdetectie ervoor dat het programma wordt onderbroken. Zo verbruik je niet onnodig energie!

3. Groene energie

Een Plug-in Radiator van Zehnder is uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw of renovatie in combinatie met zonnepanelen. In nieuwe woningen zorgt vloerverwarming, waarnaar warm water wordt aangevoerd via een warmtepomp, voor een comfortabele warmte op de begane grond. Op hogere verdieping(en) zoals in de slaap- en badkamer zorgt de Plug-in Radiator voor snelle en comfortabele warmte. Zonnepanelen wekken de energie op die je nodig hebt om elektrisch te verwarmen. Dat maakt het tot een duurzame verwarmingsoplossing.

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van elektrisch verwarmen deze winter? Neem dan een kijkje op zehnder.be/nl/plug-in en ontdek alle elektrische radiatoren van Zehnder.

Wil je een echte eye-catcher in je badkamer? Je geniet in de maanden oktober, november en december van een gratis kleur bij elke elektrische handdoekdroger. Op onze website vind je alle informatie over de kleurenactie.

Zehnder ComfoAir PRO 300

Zehnder

Zehnder ComfoAir PRO 300
HRV-unit voor kleine tot middelgrote wooneenheden.
Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Charleston Bar

Zehnder

Zehnder Charleston Bar
Door het hoge vermogen van de Zehnder Charleston Bar wordt ook een grote badkamer aangenaam warm. Grote en kleine handdoeken trouwens ook. Dankzij de variabel monteerbare handdoekhouder zijn zij steeds binnen handbereik en voorverwarmd. Leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in