Verwarming
De badkamer
Reportage

Fina Lean Bar: duurzaam verwarmen met een stijlvolle, elektrische designradiator

Auteur: Zehnder

Verwarmen hoeft niet alleen “een noodzakelijk kwaad” te zijn deze winter. Verwarmen op gas is niet zo voor de hand liggend voor heel wat gezinnen die de stijgende gasprijzen moeilijk kunnen bolwerken. Het klinkt op dit moment bijna utopisch: een energiezuinige verwarmingsoplossing die ook nog eens leuk is om naar te kijken. Elektrisch verwarmen met een Plug-in-Radiator van Zehnder, zoals de Fina Lean Bar, zorgt ervoor dat je in een handomdraai een comfortabel binnenklimaat voor je woning kan creëren én je ruimte een elegante toets toekent.

De voordelen van elektrisch verwarmen met een Plug-in-Radiator

Op een koude winterochtend ’s morgens opstaan en jezelf in een voorverwarmde handdoek kunnen wikkelen na het douchen, dat is heerlijk! De Zehnder Fina Lean Bar maakt je badkamer in korte tijd aangenaam warm wanneer jij dat wenst. ‘Heat on demand’ noemen we dat. Verder is deze Plug-in Radiator van Zehnder energiezuinig en kun je hem in drie simpele stappen meteen gebruiken: ophangen, stekker in het stopcontact en verwarmen maar.

Dit nieuwste model van Zehnder is ook nog eens een echte blikvanger, die jou de kans geeft om je eigen woonstijl net dat tikkeltje meer uit te drukken in de ruimte.

Zehnder Fina Lean Bar

Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. Het grote oppervlak zorgt voor een aangename stralingswarmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon op een koude winterdag. Het platte ontwerp van de elektrische radiator zorgt voor een hoge energie-efficiëntie en een snelle opwarming, waarmee installatie in een lage temperatuur systeem, zoals bijvoorbeeld bij een warmtepomp, zeer aantrekkelijk is. En ideaal voor gezinnen is de in de hoogte verstelbare handdoekhouder (waarvan je er zelfs twee kunt toevoegen).

Ben je helemaal overtuigd van de Fina Lean Bar? Bekijk hier de verschillende kleuren en mogelijkheden

Bovendien geniet je van een gratis kleur op de elektrische Fina Lean Bar (ook geldig op andere deelnemende modellen) bij bestellingen geplaatst tussen 1 oktober 2022 en 31 december 2022.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in