Verwarming
Ventileren
Ventilation
Chauffage
Advertorial

Pourquoi choisir une ventilation intelligente et à la demande?

Auteur: Zehnder

Met vraaggestuurde ventilatie en CO2-sensoren kan u de luchtkwaliteit in huis nauwkeurig controleren. Wij geven u daarom dan ook graag 4 goede redenen om te kiezen voor vraaggestuurde ventilatie op basis van CO2.

Beter welzijn
Door een continue bewaking van de CO2-concentratie in de woning ben je verzekerd van een optimale luchtkwaliteit en een gezonder binnenklimaat.

Lager energieverbruik
Vraaggestuurde ventilatie stemt het ventilatiedebiet automatisch af op het leefpatroon en de bezetting in de woning. Zo realiseer je in elke situatie steeds het passende ventilatiedebiet tegen het laagste energieverbruik.

Verlaagd E-peil
Vraaggestuurde ventilatie levert een belangrijke E-puntenwinst op. Het aantal sensoren en de ruimtes waarin de CO2-sensoren opgehangen zijn bepalend voor de EPB-reductiefactor. Hoe verfijnder de aansturing, hoe lager de reductiefactor en hoe groter de E-puntenwinst.

Hoe kan je dat realiseren?
De Zehnder ComfoAir Q ventilatie-unit met EPB-conforme CO2-sensoren biedt jou de garantie voor optimaal en gezond binnenklimaat. Het discrete design van de sensoren laat zich perfect integreren in elk interieur.

Richtprijs: 250 Euro (excl. BTW)

Questions frequentes

Souhaitez-vous lire cette brochure? Entrez votre adresse e-mail une fois