Verwarming

Welke radiatoren produceert Zehnder?

Zehnder biedt een ruim aanbod aan designradiatoren en handdoekdrogers voor badkamers en leefruimtes. Deze radiatoren kunnen de woning verwarmen via centrale verwarming, warmtepomp en elektrisch. De handdoekdrogers voor badkamers die de naam ‘Air’ dragen, kunnen op een zeer korte tijd door warme lucht te blazen een badkamer opwarmen zodat u kan genieten van een comfortabele temperatuur. Deze functie werkt op elektriciteit en kan gecombineerd worden met handdoekdrogers die zowel elektrisch worden aangedreven als langs centrale verwarming of warmtepomp. Opgepast: de reeks radiatoren die werkt op warmtepomp is iets beperkter. Dit zijn de Zehnder Charleston, de Zehnder Excelsior en de Zehnder Nova Neo. De elektrische designradiatoren van Zehnder kunnen niet alleen afzonderlijk functioneren, maar ook in combinatie met domotica in je eigen huis. U kan uw radiator ook bedienen via de app die u kan downloaden via de link hieronder.

Meer info op de website van Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Charleston Bar

Zehnder

Zehnder Charleston Bar
Door het hoge vermogen van de Zehnder Charleston Bar wordt ook een grote badkamer aangenaam warm. Grote en kleine handdoeken trouwens ook. Dankzij de variabel monteerbare handdoekhouder zijn zij steeds binnen handbereik en voorverwarmd. Leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in