Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Vaillant combineert warmtepomp met condensatieketel

Energiebewuste consumenten op zoek naar een zuinig en milieuvriendlijk verwarmingssysteem moeten bij Vaillant zijn. Je kunt er de geoTHERM hybride 3 kW ontdekken: een warmtepomp uit het geoTHERM-gamma gekoppeld aan een condensatiegaswandketel, dit via een intelligente regeling.

De geluidsarme warmtepomp zorgt voor de verwarming van de woning, tot 3 kW. De condensatiewandketel staat in voor de productie van sanitair warm water én kun je – wanneer nodig – inschakelen voor het bijverwarmen van de woning op piekmomenten. Bij het inschakelen van de warmtepomp en/of condensatiewandketel neemt de intelligente regeling de warmtebehoefte van de woning in overweging.

Voordeligste warmtebron

Verder houdt het systeem continu rekening met de gas- en elektriciteitsprijzen. Hierdoor kiest de regeling autonoom voor de voordeligste warmtebron met het hoogste rendement. Je kunt zo tot 25% op je energieverbruik besparen en een vermindering van 35% op CO2-uitstoot realiseren. Het geoTHERM hybride-systeem van 3 kW is compact, vraagt slechts lage installatiekosten en werkt optimaal voor verwarming op lage temperatuur, zowel in nieuwbouw als renovatie.

Meer info: Vaillant

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in