Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Logo Groupe Atlantic
LPW Pools
Logo Nordex
Antargaz
Dovy Keukens logo

Het geheim van grootmoeders keuken?

Op BATIBOUW 2020 had Bosch heel wat nieuwe toestellen mee, waaronder een ruim assortiment aan slimme dampkappen.

Op BATIBOUW 2020 had Bosch heel wat nieuwe toestellen mee, waaronder een ruim assortiment aan slimme dampkappen . Ook het ontdekken waard: de Serie 8 ovens, waarmee kleinkinderen net zo lekker koken als hun grootmoeder, dankzij een hele reeks interessante functies …

PerfectBake

Een lekkere taart bakken, was nog nooit zo eenvoudig. De hypernauwkeurige ‘PerfectBake’ sensor meet de vochtigheidsgraad in je bereidingen, zodat het type warmte, de gaartijd en de temperatuur in de oven automatisch worden aangepast. Selecteer gewoon de categorie voedingsstoffen uit de keuzelijst, druk op ‘start’ en… de oven doet de rest. Resultaat: je brood, taart of quiche is perfect gebakken.

PerfectRoast

Met de ‘PerfectRoast’ vleesthermometer ben je altijd zeker van een perfect resultaat: kerstkalkoen, paaslam, vrijdagse vis, … Dankzij de ultragevoelige meetpunten, bepaalt de voeler de kerntemperatuur van je gebraad, tot op de graad en de seconde nauwkeurig. Je mag gerust zijn van een perfect resultaat op elke stand: ‘oven’, ‘magnetron’ of ‘stoom’.

Assist

Het gebeurt wel vaker dat in recepten de exacte temperatuur of gaartijden niet worden vermeld. ‘Assist’ stelt die parameters automatisch in. Selecteer het gerecht in kwestie uit de keuzelijst en je oven stelt automatisch het type warmte, de temperatuur en de ideale gaartijd in. Met één druk op de knop gerechten bereiden: een feest!

EcoClean Direct

Sommige van de Serie 8 ovens van Bosch maken zichzelf bijna helemaal alleen schoon, dankzij ‘EcoClean Direct’ en de zelfreinigende functie met pyrolyse. De EcoClean Direct bekleding voorkomt de ophoping van vuil. Door een eenvoudige druk op de knop wordt de pyrolyse geactiveerd en verdwijnt het achtergebleven vuil. Zo win je tijd, die je kan besteden aan leukere bezigheden!

Bezoek ons op Batibouw STAND 209 – PALEIS 11.

Meer info over Bosch

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in