Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Logo Groupe Atlantic
LPW Pools
Logo Nordex
Antargaz
Dovy Keukens logo

Een condensatiegaswandketel voor elk bouwproject

Auteur: ACV

Neem een kijkje in het nieuwe assortiment ILEA van ACV en ontdek modellen voor je verwarming of je verwarming én warm water.

Je bent op zoek naar een betrouwbare, compacte en connecteerbare condensatiegaswandketels? Neem een kijkje in het nieuwe assortiment ILEA van ACV en ontdek modellen voor je verwarming of je verwarming én warm water.

Het nieuwe assortiment ILEA omvat zeven condensatiegaswandketels voor zowel nieuwbouw als renovatie van appartementen en woningen:

  • Twee ketels werden ontwikkeld voor uitsluitend verwarming (en uitgestelde verwarming van sanitair water indien aangesloten op een externe boiler): de ILEA 12 (12 kW) en de ILEA 20 (20 kW).
  • Drie ketels zijn bedoeld voor verwarming én sanitair warm water via een platenwisselaar: de ILEA 18/25 (25 kW), de ILEA 22/30 (30 kW) en de ILEA 25/35 (35 kW).

Het ILEA Excellence-gamma telt twee toestellen. Een toestel met een geïntegreerde inox boiler van 30 kW (de ILEA Excellence HE 22/30) en een toestel met een aparte boiler met spiraalvormige warmtewisselaar (de ILEA Excellence 25/35). Het laatste toestel is samengesteld uit twee delen, wat de installatie vergemakkelijkt. 

Eenvoudig te installeren, makkelijk te onderhouden

De uitgekiende ergonomie van de nieuwe condensatiegaswandketels staat garant voor een eenvoudige installatie en een al even vlot onderhoud. Ook de geïntegreerde duidelijke regelingsinterface met alle nodige parameters betekent voor de installateur een aanzienlijke winst inzake tijd en energie.  De ketels zijn eveneens voorzien van een Smart Adapt-regeling, die werkt zonder buitensonde en regelbaar is vanop afstand.

Een connecteerbare verwarmingsketel?

Dankzij de Cozytouch-technologie kan je de installatie heel gemakkelijk vanop afstand bedienen met behulp van je smartphone, tablet of pc. Als je dat wenst, kan je ook je afwezigheden beheren en gerealiseerde besparingen bekijken. Een mooi voorbeeld van hoe technologie en duurzaamheid hand in hand gaan.  Goed om te weten: de aanbevolen prijs van een ILEA-ketels begint al vanaf 1.299 euro, exclusief btw.

Meer weten over condensatiegaswandketels? Bezoek ACV op BATIBOUW 2020 STAND 12302 – PALEIS 12.

Meer info over ACV

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in