Verwarming

De nieuwe gascondensatieketel Condens 5300iWM van Bosch

Auteur: Bosch Climate

Een eenvoudige en efficiënte verwarmingsoplossing

De nieuwe gasvloercondensatieketel Condens 5300iWM, opvolger van de Junkers CerapurModul, is een eenvoudig te installeren en efficiënte verwarmingsoplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze verwarmingsketel bevat heel wat nieuwigheden en is een verderzetting van de brand switch van Junkers naar Bosch.

Eenvoudig te installeren

Dankzij de uniforme aansluitsets en afneembare zijpanelen laat de Condens 5300iWM zich snel en eenvoudig installeren. Deze vloerketel neemt weinig plaats in en is daarom ideaal voor een vervanging of renovatie. Het toestel wordt geleverd in twee delen en de verpakking is voorzien van handige handgrepen om het transport en de installatie te vergemakkelijken. Deze nieuwste gascondensatieketel is verkrijgbaar met een ingebouwde boiler van 100 of 120 liter en in een Solar-variant van 210 liter. Hoog warmwatercomfort gegarandeerd!

Energiezuinig en efficiënt

De nieuwe Condens 5300iWM heeft een ruim modulatiebereik van 1 op 10. Dat betekent dat het brandervermogen automatisch wordt aangepast aan de werkelijke warmtevraag en het verbruik van warm water tijdens de werking. Zo springt de ketel zuiniger om met energie. De ‘i’ in de naam van de Condens 5300iWM geeft aan dat het toestel internetklaar is. De toevoeging van de nieuwe ConnectKey als interface voor het besturingssysteem EMS 2 maakt het mogelijk om de Condens 5300iWM draadloos te verbinden met het internet of de slimme EasyControl thermostaat. Dat zorgt voor een eenvoudigere temperatuurregeling in individuele ruimtes en vergemakkelijkt

de bediening van het verwarmingstoestel. De bijbehorende EasyControl app stelt gebruikers in staat om de verwarmingsketel te bedienen via hun smartphone of tablet, zelfs wanneer ze niet thuis zijn. Dat is niet alleen bijzonder handig, het bespaart ook energie. Bovendien wordt het rendement verhoogd door de verbeterde wamtewisselaar. In combinatie met de slimme EasyControl thermostaat of de CW 400 regelaar kan de Condens 5300iWM uitpakken met een ErP-label A+. Dankzij de zeer goede EPB-score is deze ketel ook voor nieuwbouw een uitstekende keuze.

Aantrekkelijk design en eenvoudig onderhoud

De Condens 5300iWM onderscheidt zich door zijn modern design. De afgeronde randen sluiten perfect aan op het ronde display op de metalen voorkant. Verwarmingsinstallateurs kunnen hier de belangrijkste instellingen aanpassen en het servicemenu openen. Dankzij de vlotte toegang tot de individuele systeemcomponenten laat het toestel zich ook eenvoudig en moeiteloos onderhouden.

De nieuwe gascondensatieketel Condens 5300iWM van Bosch is een eenvoudig te installeren en efficiënte verwarmingsoplossing voor nieuwbouw of renovatie. (Bron: Bosch)

De Condens 5300iWM onderscheidt zich door zijn modern design. De afgeronde randen sluiten perfect aan op het ronde display op de metalen voorkant. Verwarmingsinstallateurs kunnen hier de belangrijkste instellingen aanpassen en het servicemenu openen. (Bron: Bosch)

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Charleston Bar

Zehnder

Zehnder Charleston Bar
Door het hoge vermogen van de Zehnder Charleston Bar wordt ook een grote badkamer aangenaam warm. Grote en kleine handdoeken trouwens ook. Dankzij de variabel monteerbare handdoekhouder zijn zij steeds binnen handbereik en voorverwarmd. Leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in