Verwarming

De nieuwe Zehnder Timia – superieur in zijn eenvoud

Auteur: Zehnder

Het aanbod aan designradiatoren van Zehnder voor badkamer en leefruimte heeft er een pronkstuk bij: de Zehnder Timia. Deze radiator zorgt voor een perfecte symbiose tussen leefruimte en radiator. Met zijn puristisch en onopvallend ontwerp integreert de Timia zich in elke omgeving zonder het kamerconcept te doorbreken. Bovendien is de Timia beschikbaar in alle kleuren van de Zehnder kleurenkaart, waardoor deze designradiator nog beter past in elk interieur.

Maximaal comfort

Het ingetogen uiterlijk van de Timia wordt op geen enkel moment verstoord omdat het bevestigingssysteem volledig achter het verwarmingsoppervlak verdwijnt. Daarnaast zorgt het groot uniform stralingsoppervlak voor een optimaal comfort en een aangename binnentemperatuur.

Tevens is er een veiligheidssysteem ingebouwd dat voorkomt dat het radiatoroppervlak te warm wordt. De Timia is daarnaast zeer gemakkelijk te reinigen door het gladde oppervlak en door de mogelijkheid om gemakkelijk bij de achterkant te komen dankzij de scharnieren. Een sleutelslot verhoogt daarbij de veiligheid.

Technisch hoogstandje

De Timia wordt op slechts één punt aan de muur bevestigd. Hierdoor is de installatie op alle wandtypes is zeer eenvoudig. Daarmee worden de mogelijkheden gemaximaliseerd om de Timia eender waar in het interieur te installeren.

De Timia beschikt over enkele voordelen als deze elektrisch gebruikt wordt. Door te voldoen aan de Europese Eco-designstandaard is de energie-efficiënt uiterst hoog. Er is daarnaast een eenvoudige bediening mogelijk door de simpele bedieningseenheid of door de discrete afstandsbediening die zich achter de radiator bevindt. Op die manier ziet de ruimte er altijd toegankelijk en net uit. Ten slotte kunnen de instellingen eenvoudig gepersonaliseerd worden door dagelijkse of wekelijkse programma’s in te stellen.

Read more

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in