Verwarming
Reportage

Zehnder Zenia: unieke mogelijkheden in een puur design

Auteur: Zehnder

Het revolutionaire concept van de elektrische Zenia radiator combineert op unieke manier de functies van handdoekdroger, handdoekverwarmer, infraroodverwarming en verwarmingsventilator. Hierbij lost het al de verwachtingen voor een handdoekradiator in met een Design Plus ISH award en Red Dot design award als bekroning.

Comfort 
De Zenia zorgt steeds voor heerlijk zachte voorverwarmde handdoeken. Dankzij de  sneldroogfunctie drogen uw handdoeken snel en hygiënisch, het glazen infraroodpaneel zorgt voor een weldadige stralingswarmte.

Gebruiksgemak
De Zenia is een totaalpakket, eenvoudig elektrisch aan te sluiten en beschikbaar als inbouw- of opbouwmodule. Een ingebouwde bediening in het glazen oppervlak biedt snel toegang en bijkomend kan u via de app uw tijdsregeling instellen. De verschillende functies kunnen afzonderlijk of gecombineerd werken.

Plaatsbesparend
De Zenia inbouwversie heeft slechts 30 mm zichtbare dikte. Achter het glazen infraroodpaneel bevindt zich een opbergplaats voor uw gebruikte handdoeken.

Discreet en stijlvol
De Zenia integreert zich perfect in een moderne badkamerarchitectuur, is verkrijgbaar in wit of zwart en bovendien een ideale aanvulling op uw vloerverwarming.


Richtprijs: 1.850 Euro (excl. BTW) 

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in