Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

Wandtegels zoeken contrast tussen wit en zwart

De Nederlandse tegelfabrikant Royal Mosa introduceert met de collectie ‘More than white’ een nieuw concept voor de inrichting van eigentijdse en individuele interieurs. Uitgangspunt is de liggende toepassing van witte wandtegels met het nieuwe brede formaat van 60 cm.


Subtiele bloemmotieven

De nieuwe witte tegels zijn te combineren met wandtegels met subtiele bloemmotieven of bijzondere mozaïeken, beide in zwart en wit. De consument krijgt daardoor vele keuzemogelijkheden om zijn betegelde ruimte een eigen uitstraling en stijl te geven. Behalve voor strak en regelmatig kan hij met ‘More than white’ ook kiezen voor levendig en gevarieerd, met of zonder bijzondere accenten.


Grote wandtegels

Wonen wordt een almaar belangrijkere manier om uitdrukking te geven aan je eigen identiteit en lifestyle. Daarom is ‘More than white’ meer dan alleen een nieuwe serie met grote witte wandtegels. Het is een collectie met een breed palet aan keuze- en combinatiemogelijkheden, waarmee elke consument de stijl en aankleding kan kiezen die het best bij hem past.


Vier stijlrichtingen

Basis van de ‘More than white’-collectie is de nieuwe witte, liggend te plaatsen wandtegel in het formaat 30 x 60 cm, die verkrijgbaar is in zowel een glanzende als matte variant. Door combinaties met andere tegels uit de collectie kan een badkamer in minimaal vier stijlrichtingen worden gemaakt:

  • Architectonisch lijnenspel: de basistegel wordt hierbij gecombineerd met een strokenpatroon van glanzend witte tegels in de formaten 10 x 60, 15 x 60 en 20 x60 cm. De patronen worden per set geleverd, zodat de verschillende tegels altijd dezelfde tint hebben.
  • Natuurlijk RG-reliëf: hier wordt de basistegel gecombineerd met strokentegels in een natuursteenlook in de formaten 10 x 60,15 x 60 en 20 x 60 cm.
  • Mozaïek: een combinatie van de basistegel met een bijzondere mozaïek, in zowel een witte als een zwarte uitvoering.
  • Modern floraal: de basistegel wordt gecombineerd met een tegel met een stylish modern floraal motief in het formaat 30 x 60 cm. Deze tegels zijn leverbaar in wit en in zwart.


Modulair combineren

De collectie is uitstekend modulair te combineren met grootformaat vloertegels in dubbelhardgebakken kwaliteit in de kleuren wit, mosgrijs, antraciet.
“‘More than white’ biedt dus veel mogelijkheden en is daarmee een collectie waarmee de consument zijn creatieve wensen optimaal kan vervullen”, besluit tegelfabrikant Royal Mosa, dat zijn fabrieken in Maastricht heeft.

Info: More than white of Royal Mosa

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in