Verf en behang
Binnenafwerking
De woonkamer

Colora

Colora is een Belgische keten van verfwinkels voor zowel particulieren als professionele schilders. colora verdeelt niet enkel de kwaliteitsproducten van verfproducent BOSS paints, het wil zijn klanten ook uitgebreid inspireren én adviseren. Een uniek winkelconcept!

Wil je je interieur extra in de verf zetten? Hou je van een persoonlijke touch? Ga dan, naast verf, voor in het oog springende accenten in de vorm van funny stickers! De muurstickers van Wall Mania zorgen ongetwijfeld voor meer pit en leven in huis. Are you ready for the Wall Mania? Bij ons koop je stickers in alle kleuren en vormen en in alle mogelijke thema’s. Je kan elke ruimte in een handomdraai een frisse en vrolijke look geven. Neem snel een kijkje, je blijft gegarandeerd eventjes plakken!

Colora wil je huis mooier maken. Met duurzame kwaliteitsverf, passie, kleurrijke tips en vooral met persoonlijk advies. Heb je een technische vraag of zit je in de knoop met je kleurkeuze? Geen probleem, wij zijn er om je van antwoord te dienen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in