Binnenafwerking
Verlichting

LS ZERO by JUNG: Ultra vlak, ultra tijdloos en ultra elegant ingebouwd schakelmateriaal

Minimalistische vormgeving wint aan terrein in de moderne interieurarchitectuur. Alles wordt strakker, eleganter en egaler. Naadloos gaan verschillende elementen in elkaar over en dat elan wist ook JUNG te bekoren. 

De schakelspecialist zocht naar een vloeiende, ingebouwde overgang tussen een oppervlak en haar schakelmateriaal en vond met LS ZERO een inventief designstatement. Verheven boven de tijdsgeest, onafhankelijk van trends en opgesmukt door Les Couleurs® Le Corbusier: LS ZERO is in al haar bescheidenheid net een opvallend en stijlvol accent.

Outstanding understatement

JUNG bewees al meermaals inventief en, met oog voor smart design, het knapste en technisch meest hoogstaande schakelmateriaal op de markt te brengen. Omdat de vraag naar vloeiende, vlakke overgangen tussen schakelaars, stopcontacten of smart bedieningsunits en het oppervlak groter werd, ontwierp JUNG LS ZERO als ingebouwde en zo minimalistische variant van het tijdloze JUNG LS 990. LS ZERO staat garant voor een egale inbouw, met meer dan 200 functies – van conventioneel tot Smart Home – die gerealiseerd kunnen worden. Er ontstaat een bijzonder architectonisch geheel door het slanke design dat zich gelijkmatig en haast naadloos over ieder oppervlak – zelfs in meubels – integreert.

Inbouw in het oppervlak

Het ultra vlakke schakelaarprogramma geeft een vlotte overgang tussen stucwerk en schakelaar. Ook bij een holle wand lopen LS ZERO en de ondergrond optisch in elkaar over, zonder dat er speciale werktuigen of inbouwdozen nodig zijn. Zelfs in meubels kan de LS ZERO geïntegreerd worden als vormgevingselement in het ontwerp. Let wel op! Inbouw van LS ZERO in gyproc wanden of gemetste muren kan enkel doormiddel van een pleisterkit.

De matte Les Couleurs® Le Corbusier

Het klassieke LS 990-schakelprogramma kreeg eerder al, naast alpine-wit en zwart, 63 andere tinten toegewezen. Een kleurenpalet ontworpen door één van 's werelds beroemdste architecten uit de 20e eeuw: Charles Edouard Jeanneret oftewel Le Corbusier. Ook de nieuwe LS ZERO kleurt met trots in de matte Les Couleurs® Le Corbusier en wordt zo een nog unieker statement. Passend bij alle basiselementen van de LS-range zijn de kleurtonen Edelstaal, Aluminium, Messing klassiek en Dark.

Meer info op we website van JUNG GROUP

Bron: King George

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in