Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

Verrassend speels sluitslot op Anyway Doors

Van een banaal kippenhokslot naar een geïntegreerde designsluittechniek. Als innoverende deurenfabrikant verraste Anyway Doors in het verleden reeds met een waaier aan mooie én slimme interieuroplossingen. Zo openen de binnendeuren standaard in twee richtingen, zijn ze uitgerust met een verdoken ventilatie en is er nu dus de nieuwe generatie sluitsystemen.

De nieuwe generatie sluitsystemen van Anyway Doors is gebaseerd op een simpel sluitslot zoals bij een kippen- of tuinhok. Maar het resultaat is even verrassend als speels – een geslaagde restyling anno 2010 van het eenvoudige buitenslot naar een kunstzinnig binnenslot.

Allereerst is het nieuwe slotsysteem mooi geïntegreerd in het deurblad, waarbij enkel de bedieningshengel en de indicatie (vrij/bezet of privé naar keuze) subtiel het deurblad sieren. Het schuifslotprincipe kan zowel op de volle als de gehard glazen deuren van Anyway Doors worden toegepast. Het is vooral bedoeld als toilet- of kamerslot zonder verdere veiligheidsambities, daarvoor heeft Anyway Doors andere slottoepassingen. Wel zijn beide varianten van het schuifslot beveiligd voor kinderen.


Meer info: www.anywaydoors.com
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in