Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

Top X: 6 originele tv-meubels om mee uit te pakken

Een mooi tv-meubel voor je tv en geluidsinstallatie maakt de woonkamer af. Zo een goed ontworpen tv-meubel ontrekt ook lelijke kabels aan het zicht. Habitos.be verzamelde enkele leuke en aparte tv-meubels om in de woonkamer mee uit te pakken.

Een vleugje vintage

Helemaal mee met de laatste interieurtrends is dit tv-kastje ‘Andersen’: laag en recht, met uitstaande pootjes zoals dat in de jaren ’50 in de mode was. Dit retro-meubel in hout, met sobere en functionele belijning, verleidt elke vintage fan.

Praktisch design

Heel praktisch en toch design, dat is de samenvatting voor dit tv-meubel. 'Kolorcaz' is opgebouwd uit grote en kleine ladekisten van MDF, afgewerkt met een synthetische satijnlaag, beschikbaar in 4 verschillende kleuren. De lijn Kolorcaz bevat naar een tv-meubel ook nog andere kasten en rekjes voor je interieur, zodat je de woonkamer helemaal in dit desing kunt aankleden.

Hout als blikvanger

Hülsta staat bekend voor zijn totaalconcepten als het gaat om de inrichting van de leefruimte. Dit tv-meubel breidt je naar believen uit met wandrekken en kolomkasten in een en dezelfde houtsoort. Het hout dat Hülsta gebruikt is massief hout en bestaat in verschillende uitvoeringen. Past perfect in een hedendaags interieur met natuurlijke accenten. De kasten zijn zo ontworpen dat ze alle kabels van de tv-installatie op een discrete en functionele manier aan het zicht onttrekken.

Industriële stijl

Deze metalen kast heet 'Stalingrad' bij Maison du Monde en kreeg een verouderd effect, voor een bruut maar mooi industrieel accent in je interieur.

 
Hou je van de industriële stijl voor je interieur? Laat je inspireren door Industrial.

Vitaminenboost voor je interieur

De kinderen zullen er ongetwijfeld dol op zijn: deze tv-kast van Ikea met grappige gele kastdeurtjes is het perfecte tv-meubel voor de speelkamer. En zowaar een vitaminenboost voor je interieur.
Niet alleen de tv vindt hier zijn plek, ook speelgoed en boeken kunnen op en in de kast.

Meer inspiratie voor de kinderkamer vind je bij Design meubels voor de kinderkamer en De Kinderkamer.

Voor kot of tienerkamer

Voor het studentenkot of de tienerkamer is dit lage, gelakte tv-meubel ideaal. Je kunt met de meubeltjes uit de Komposit-reeks bij La Redoute een heel gezellige en persoonlijke sfeer creëren. En omdat de Kompositreeks uit verschillende kleuren bestaat (rood, wit, grijs) en uit lichte en lage elementen, kun je de opstelling gemakkelijk en snel veranderen, zodat de kamer er nooit saai hoeft uit te zien.


Auteur: Vinciane Pinte - mei 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in