Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

De nieuwste decoratiespullen voor je interieur

Geef je interieur een boost met deze nieuwe decoratiespullen. Een felgekleurde stoel, een mooie poef voor bij de zitbank of toch maar die dure, maar o zo mooie espressomachine? Doen! Het maakt je interieur weer als nieuw, helemaal klaar voor het komende najaar 2012.

Met de voeten omhoog

Graag met de voeten omhoog naar je favoriete tv-serie kijken? Dan is een poef of voetenbankje handig. En die zijn er vandaag in de leukste kleuren en vormen. Kan dus rond, plat, zacht, hard, in leer of  van stof. Of met knoopjes, zoals deze Hocker Sumo-poefjes van het Deense Normann Copenhagen.

Meer info: Ydee – Normann Copenhagen

Warm en landelijk

De Belgische Scapa Home collectie straalt dit najaar een warme en gloedvolle sfeer uit, met veel oranje, gecombineerd met ecru, beige en grijs. De lederen poefs geven elk interieur een doorleefde ‘touch’, net zoals de houten kommen en vazen. Ze passen perfect in een warm en landelijk interieur maar kunnen even goed in een strakke en witte omgeving voor dat tikkeltje ‘back to nature’.

Meer info: Scapa Home

Origineel espresso-apparaat

Fans van origineel design in de keuken zullen blij opkijken. Nescafé Dulce Gusto lanceert namelijk een facebook-wedstrijd voor de liefhebbers van de Melody, het speelse, ronde koffie-apparaat van Nescafé. Maak je eigen ontwerp voor de Melody, publiceer het op de facebookpagina van NescafeDolceGustoBelgilux en wie weet, produceert Nescafé begin 2013 jouw ontwerp in beperkte en exlusieve oplage.

Meer info: Nescafé Dolce Gusto

Couture voor de muur

Als couture in de mode nog altijd succes heeft, dan kan dat ook voor behangpapier op de muur, moet ontwerper Ulf Moritz gedacht hebben, toen het Belgische merk Arte hem vroeg een collectie muurbekleding te ontwerpen. En zo werd Wall Couture geboren. Met behang in hele donkere, luxueuze kleuren zoals goud, paars, zilver en zwart, maar ook lichte pastels, behang met reliëf, met gefronst stof opgestikt, met parels of waterdruppels… Meteen de blikvanger in je interieur.

Meer info: Arte

Heerlijk luieren

Instant resultaat voor je interieur en heerlijk om in te luieren: de rode Lazy Joe. Kleurt je interieur en past perfect bij de kleur van vallende bladeren. Het leuke aan deze ontwerpen van Vincent Sheppard is dat ze volgens de Loyd Loom-techniek gemaakt zijn: een sterke kern van metaaldraad, omwikkeld met kraftpapier. Bestaat ook in een versie voor buiten en in een lounge-versie.

Meer info: Vincent Sheppard

Glamoureus zitten

Op zoek naar wat meer glamour voor je woonkamer? Dan lijkt ons de Mosspink wel wat. Deze door keien geïnspireerde sofa van Kati Meyer-Brühl kreeg een groen label omwille van de milieuvriendelijke elementen. Maar in de cyclamenroze versie ‘Lovely Mosspink Retro’ – details in oranje en wit – valt er nog weinig van eventuele geitenwollensokken te merken. Even milieuvriendelijk als haar broertje in het groen, maar met veel meer glamour!

Meer info: Brühl 
Auteur: Gretel Kerkhofs – september 2012

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in