Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

Hülsta pakt uit met hedendaagse eetkamercombinaties

De Duitse meubelproducent hülsta komt deze herfst naar buiten met hedendaagse eetkamercombinaties om u tegen te zeggen. De creatieve mogelijkheden van de programma’s Lanum, Lillium en Mega-Design zijn vrijwel onbeperkt.


De Lilium-combinatie, verkrijgbaar in warm aandoend massief elzenhout of in de massief eiken zand-uitvoering, is een echte aanrader voor wie op een creatieve manier solitaire meubelen en een aanbouwwand tot een homogeen en knus geheel wil omtoveren. Het ambachtelijk karakter van dit programma, met zijn typisch volhouten in verstek verankerde raamwerk rond de basiselementen, leent zich uitstekend voor de inrichting van de eetruimte, al dan niet in het verlengde van de keuken.
 

Lanum: synoniem van elegant tafelen

Het Lanum–woonprogramma is een toonbeeld van robuuste degelijkheid, maar straalt door de gedurfde combinatie van notelaar met wit of zwart gelakte (mat of hoogglanzend) frontelementen of achterwanden een heel eigen elegantie uit. Unieke zwarte of witte vlakken onderstrepen de krachtige nerftekening van het solide hardhout. De verschillende modules – commodes, sideboards, lowboards, hang- en display-elementen laten toe om een heel persoonlijk eetkamerensemble te creëren.
 

Mega-design attractiever dan ooit

De troeven van het succesvolle Mega-Design programma als ruimteverdeler in een woonkeukenconcept kunnen niet genoeg benadrukt worden. Mega-Design is in zijn trendy notelaar-uitvoering met schuifdeuren, waarin wit of zwart glanzend glas is verwerkt, behoort tot de toppers van 2007. Dit woonsysteem is van oudsher synoniem van extra veel bergruimte, ook in hoekcombinaties. Met Mega-Design wordt elke vierkante meter optimaal benut. In dat verband mag nog eens beklemtoond worden dat de hoogte-inkortingen van de staanders en de breedte-inkortingen van de legplanken voor dit programma volledig gratis zijn. Elk frontdeel, elke staander, elk element en elke achterwand kan bovendien apart besteld worden.

Meer info: www.huelsta.be

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in