Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

Stoneskin, natuurstenen huid voor de wand

Met Stoneskin innoveert Beltrami in de natuursteenwereld. De nieuwkomer is een dunne natuursteenstrip die toelaat om op een eenvoudige manier wanden aan te kleden met natuursteen.


Met dit nieuwe concept komt Beltrami tegemoet aan de wensen van heel wat architecten die sinds jaar en dag dromen van een natuurgetrouwe afwerking. Het baanbrekende voordeel van de Beltralinea Stoneskin is het feit dat de strips geleverd worden in plakketvorm; hierdoor is de plaatsing eenvoudig en betaalbaar.

Natuurstenen huid
Zoals de naam van deze nieuwe afwerking "Stoneskin" het letterlijk aangeeft, wordt er met de ‘huid van de natuursteen' een bekleding uitgewerkt. De korst- of randplaten worden in fijne reepjes gesneden van ongeveer 1,5 tot 3 cm dik, verzameld in een plakket van formaat 60 x 15 cm en aan elkaar gezet met polyesterhars.

Eenvoudig te plaatsen
Het resultaat is een zeer eenvoudig te plaatsen natuursteenelement dat kan gebruikt worden voor wandbekleding, zowel binnen als buiten. Plaatsing dient te gebeuren met een speciale kleefmortel, bijvoorbeeld Beltraflex.
Momenteel is deze uitvoering uit stock leverbaar in 6 verschillende natuursteensoorten: Ardesia, Nera, Everest green, Oriental Basalt, Pierre d’Orient, Oyster en Sunrise.


Meer info: Beltrami

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in