Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

Noon: karaktervol en modulair meubel

Op de meubelbeurs in Milaan pakte het Nederlandse Pastoe uit met de opmerkelijke Noon. Het meubel is na een belangrijke aanpassing aan het prototype ook in de handel verkrijgbaar.


Noon ontleent haar bijzondere karakter aan het kader dat geheel rondom loopt. Fronten zijn greeploos en sluiten door middel van een druksysteem. Het geheel wordt geplaatst op een RVS onderstel of een onderstel gespoten in één van de Pastoe basic of matt lakkleuren. De voor- en achterkant van Noon zijn gelijk, waardoor ze ook makkelijk vrij in de ruimte geplaatst kan worden. Dit dynamische karakter wordt versterkt door de mogelijkheid het sideboard van de voor- of achterkant te openen. Noon wordt geleverd in 1 diepte, 1 hoogte en 3 breedte maten met diverse front- en interieurindelingen en is verkrijgbaar in de Pastoe lakkleuren.

“De productieversie van de Noon kent een aantal verbeteringen ten opzichte van het prototype wat in Milaan te zien was,” zegt Joost van der Vecht, productontwikkelaar bij Pastoe,“ Op verzoek van een aantal dealers is sinds Milaan nog een belangrijke aanpassing aan de Noon doorgevoerd: het onderstel is naast rvs nu ook in één van de Pastoe matlakkleuren te krijgen.

De zuivere en evenwichtige lijnvoering was vanaf het begin al een opvallend kenmerk, maar nu wordt ook de moduleerbaarheid van het ontwerp geïllustreerd: om de verschillende combinaties van deurtjes, aaneenschakeling van rompen en kleurcombinaties te tonen heeft Pastoe een aantal toonzaalvarianten uitgekozen.

Meer info: www.pastoe.nl

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in