Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

X in balance: verdeel je ruimte in stijl

Een speelzone voor de kinderen of werkhoek in de woonkamer afbakenen. Dat kan je met een kleurtje op vloer of muur. Novaform ontwikkelde X in balance en Spaceframe: een kamerscherm om op een oogstrelende manier de ruimte te verdelen.
De lichte scheidingswanden en heldere kamerstructuren X in balance zijn architecturale statements van designer Gerald Wurz.
Een opvallende X-structuur in roestvrij staal of geanodiseerd aluminum wordt bespannen met een materiaal naar keuze: ballonzijde, brandvertragend en bedrukbaar Superlight, TreviraCS of Soltis Mash gaas.

De structuur is beschikbaar in een groot aantal standaardformaten maar andere maten zijn mogelijk op aanvraag.

Door de grote keuze aan montagemogelijkheden, aan muur, plafond of op voet, biedt het verplaatsbare kamerscherm heel wat mogelijkheden zowel voor particuliere interieurs als voor projecttoepassingen: De "X in balance" roomdivider als hedendaagse raamdecoratie of zonnewering. Spanpanelen schuiven over roestvrij stalen kabels, gespannen van wand tot wand.

De bestudeerde onderwielen met O-ringen verzekeren de stabiele glijding van de panelen, essentieel voor een soepele verplaatsing van de roomdividers. De bovenwielen worden simpelweg rond de draad geklikt.

Spaceframe

Spaceframe brengt een totaal nieuwe interpretatie van het gegeven "raamdecoratie".
De verfijnde dimensies en de strakke, maar discrete uitstraling van deze room divider bieden een meerwaarde aan elke hedendaagse ruimte.

De high-tech stalen scharnier van deze draaideur kan 180° draaien. Een magneet houdt de deur gesloten. De grote afstand van de vloer tot het bevestigingspunt maakt de muurmontage eenvoudiger.

De bestudeerde onderwielen met O-ringen verzekeren de stabiele glijding van de panelen, essentieel voor een soepele verplaatsing van de roomdivider.

De bovenwielen worden simpelweg rond de spandraad geklikt.
Vouwbaar aan elkaar gemonteerde vrijstaande combinaties zijn voorzien van steunwieltjes.

Zowel X in balance en Spaceframe worden in België verdeeld door DR Solutions

Meer info: roomdividingsolutions.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in