Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

Nieuwe trends in vloeren en wanden

De juiste vloerbekleding bepaalt voor een groot stuk de verdere inkleding van een ruimte, en dus ook de sfeer van je woning. In een nieuwe Special Vloeren & Wanden wordt met vele sfeerfoto’s en vergelijkende productinfo een overzicht gegeven van alle mogelijke materialen als vloer-, maar ook als wandbekleding. Wij pikten er drie nieuwigheden uit.

Drielagig parket van Quick-Step

Wie Quick-Step zegt, denkt ongetwijfeld automatisch aan laminaat. Misschien komt daar in de toekomst verandering in, want Quick-Step heeft met Quick-Step Parquet nu ook drielagig parket in zijn gamma. De drie collecties Palazzo, Castello en Villa zijn meteen goed voor 47 verschillende uitvoeringen. Bovendien is de plaatsing van het parket doodeenvoudig dankzij het gepatenteerde Uniclic-systeem dat ook terug te vinden is bij de laminaatvloeren.

Info: Quick-Step

Karpet met glanseffect

Wie op zoek is naar een karpet met ingewerkte glanseffecten, vindt dat misschien wel bij Diamond Shaggy van Balta Rugs. Diamond Shaggy is een verdere uitbreiding van de collectie LineA. De langpolige structuur geeft het karpet een ultragezellige uitstraling. Keuze is er alvast genoeg, want Diamond Shaggy is verkrijgbaar in tien modieuze uni-kleuren.

Info: Balta Rugs

 

Indiase dessins op de muren

De nieuwe collectie Bindi van het Nederlandse Eijffinger verwijst met zijn naam naar het sieraad dat Indiase vrouwen op hun voorhoofd dragen. De collectie zelf, die uit tientallen uitvoeringen bestaat, haalt zijn inspiratie eveneens uit India. De kleurrijke wandbekleding en de rijke dessins groeien samen uit tot een sieraad voor uw muur. Wie dit nog verder door wil trekken, kan eveneens rekenen op de gelijknamige en bijbehorende stoffencollectie.

Info: Eijffinger

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in