Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

Nieuwe stift- en krijtdeuren: stijlvol en praktisch

Het boodschappenlijstje voor het weekend opschrijven en geen papier bij de hand? Familie bedanken of succes wensen? Een mooie tekening met de kinderen maken? De stijlvolle stift- en krijtdeuren van Cabinet bieden hulp.


De multifunctionele schuifdeuren van Cabinet zijn nieuw in het uitgebreide assortiment van de Duitse producent van luxueuze inbouwkasten. De nieuwe schuifdeuren zijn bijzonder praktisch voor in de keuken. En in de (kinder)slaapkamer bieden de prachtig matte krijtdeuren of de glanzende stiftdeuren ruimte voor eigen creaties. Daarnaast is het op beide schuifdeurmodellen mogelijk om met magneten notities en uitnodigingen op te hangen.


Op maat

Elke woonsituatie heeft een eigen stijl en vraagt dus om een specifieke oplossing. Cabinet maakt alle inbouw- en inloopkasten tot op de millimeter op maat en volledig naar wens, en biedt een uitgebreid assortiment van bijvoorbeeld bamboe- of glasschuifdeuren. Het is ook mogelijk elke deur te behangen of met stof te bekleden. Cabinet biedt de nieuwe krijt- en stiftdeuren dan ook aan in diverse stijlvolle kleuren. Uiteraard worden ze geheel op maat gemaakt en geïnstalleerd.


Meer info: www.mijncabinet.nl

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in