Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

Meubels huren, wat kost dat?

Meubels huren doe je op basis van een maandelijkse huurprijs. Om je een idee te geven van de kostprijs: Meubels huren voor een 2-slaapkamer appartement met 2 bemeubelde slaapkamers, een zithoek en een eetkamer kan bij Frentlife al vanaf 150 euro per maand.
Voor die prijs van 150 euro per maand heb je nieuwe kwaliteitsmeubelen, interieuradvies, een hersteldienst en zijn de meubels verzekerd. Het enige dat je zelf moet doen is op een website meubels kiezen en op een plan slepen. Toch wel handig.

Maandelijkse huurprijs

Je betaalt voor het huren van de meubels een maandelijkse huurprijs, gedurende 3, 6 of 9 jaar. Net zoals bij een huurcontract voor een huis of appartement. Je bestelt de meubels via een website, zoals die van Frentlife, en kiest daar ook je favoriete meubelstijl. Op die manier is je nieuwe huis mooi ingericht zonder dat je hiervoor de volle pot moet betalen.

Wat is de gemiddelde huurprijs?

“We streven naar een minimum huurbedrag tussen 99 en 150 euro per maand. In de huurprijs zijn inbegrepen: de voorbereiding tot en met de levering (liftservice, plaatsaanvraag) en de montage door een professioneel team. Tijdens de duur van het huurcontract kun je een beroep doen op onze hersteldienst,” aldus Isabelle Standaert van Frentlife.

Geen instapkosten

Het huren van een interieur kan bij Frentlife zonder instapkosten, zonder waarborg of andere extra vergoedingen. De meubels die je huurt, zijn nieuwe duurzame meubelen die in Europa gemaakt zijn. De huurprijzen zijn vermeld op de website. Je kiest zelf online en stelt zelf je interieur samen.

Als je meer wilt weten over meubels huren, lees dan ook het artikel Meubels huren met Frentlife.
Frentlife uitgetest
Habitos.be mocht op uitnodiging van Frentlife de Frentlife suite in het Sandton Grand Hotel Reylof  in Gent uittesten. Onze redactrice kwam enthousiast terug.

“Het appartement straalt een tijdloze en tegelijk erg hedendaagse sfeer uit. De meubels in de suite van Frentlife creëren een aangename sfeer en hebben een goede kwaliteit. Ze vormen ook een mooie basis om met zelfgekozen accessoires het interieur een meer persoonlijke toets te geven.

Het idee dat je de meubels huurt en al na 3 jaar kunt inruilen voor ander meubilair spreekt me wel aan. Op die manier heb je altijd
een nieuw interieur. Dat aan de huurprijs ook een uitgebreide service vast hangt, is ook een groot voordeel.

En de tijd die je wint door via de website meubels uit te kiezen en meteen te zien hoeveel het je zal kosten, vind ik aantrekkelijk. Want meubelwinkels afschuimen op zoek naar kast, tafel en stoelen zegt me helemaal niets.”
Auteur: Gretel Kerkhofs - juni 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in