Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

French Connection: een verrassend modulair concept

Het frisse, vernieuwende uiterlijk springt het eerst in het oog bij French Connection, de nieuwe serie jeugdig zitmeubilair van het Nederlandse Feelgood. Uniek daarbij is dat het jeugdige uiterlijk naar wens kan aangepast worden met decosheets in verschillende prints en kleuren.

De serie French Connection bestaat uit stoelen in drie maten en een poef. Een koppelset maakt het mogelijk meerdere stoelen tot een bank te verenigen.

De meubels worden ‘easy-to-reassemble’ aangeleverd in een vlakke doos. De opbouw is kinderspel.
De meubels zijn vervaardigd uit weersbestendige polypropylene. Dit maakt ze geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Slice
Een andere innovatie van Feelgoed is Slice, een gamma dat een stoel en een plantenbak omvat. Opvallend aan Slice is het verlopende ‘plakjes-design’ dat nergens begint en nergens ophoudt en daardoor blijft boeien.

De plantenbak is leverbaar in diverse kleuren, maar ook in een transparante versie met geïntegreerde LED-verlichting. Deze verlicht de Slice-bak via een voorgeprogrammeerd kleurenschema.

De stoel is bekleed met een robuust, maar prettig aanvoelende kunststof. Hierdoor voelt hij zo aan dat je er goed en lang, maar vooral comfortabel op kunt zitten.

Zowel de plantenbak als de stoel zijn gemaakt uit een weersbestendige kunststof en zijn dus geschikt om binnen en buiten te gebruiken.

Voor meer info: Feelgoodproducts.nl


Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in