Aanbevolen partners

van eyk logo
Velux logo
Raamaankleding

Luxaflex breidt collecties uit

Luxaflex heeft zijn nieuwe collecties Roman Shades en Silhouette Shades verder aangevuld met enkele nieuwe stoffen en uitwerkingen.


In 2006 lanceerde Luxaflex de twee nieuwe reeks Roman Shades en Silhouette Shades. Niet zonder succes. Dit jaar vult de specialist in raamdecoratie de collecties verder aan.
De Roman Shades heeft drie nieuwkomers met een meer natuurlijke uitstraling. Ze zijn geïnspireerd op de natuur en sluiten naadloos aan bij de laatste trends op gebied van interieurdecoratie.
Het textiel en de kleuren werden zorgvuldig geselecteerd en vormen samen drie nieuwe reeksen van geborduurd jacquard en geweven stoffen: Natural Living, Floral & Ornament en Contrast in Natural Black & White.

Exclusieve afwerkingen
Om de raamdecoratie een persoonlijke touch te geven, biedt Luxaflex enkele exclusieve afwerkingen: De Zweedse volant geeft met zijn zichtbare segmenten de raamaankleding een hedendaagse uitstraling. Segmenta staat voor een eleganter vouwgordijn. Wanneer je het omhoog haalt, worden baleinen overgeslagen. Hierdoor heb je minder vouwen in het gordijn en een minder dik pakket. Dit maakt Segmenta geschikt voor erkers.
Rings & Tape tot slot biedt nieuwe ringen met een koperen, granieten of houten look. Tussen de ringen vind je gevlochten tape.

Silhouette Shades
De nieuwe Silhouette Shades filtert het licht zachtjes, waardoor een eindeloze variatie van stemmingen in de kamer mogelijk wordt. Stoffen lamellen lijken te zweven tussen twee voiles en laten net zoveel licht binnen als je wilt. Door lichtjes aan het koord te trekken, kan je zowel de gordijnen omhoog halen, omlaag laten als de lamellen sluiten.
Nieuw is de lamelbreedte van 100 mm. Deze breedte leent zich perfect voor ruimtes met grotere ramen en een breed panoramisch zicht.

Bedienen van de Silhouette Shades kan nu ook met een Ultralift-systeem. Dit heeft een intrekbaar koordmechanisme lm de lamellen op te trekken, te laten zakken of te kantelen. Het resultaat is een cleane, opgeruimde indruk.

Meer info: www.luxaflex.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in