Raamaankleding

Van Eyk shutters

Van Eyck shutters is een familiebedrijf en heeft al ruim 13 jaar ervaring op het gebied van shutters en blinds. Zij werken door geheel België en Nederland en kunnen hen met trots specialist in shutters noemen. Ze verzorgen het gehele traject; van uitgebreid advies op maat door de eigen, ervaren adviseurs tot en met het zorgvuldig inmeten en monteren van de shutters door hun eigen vakmensen.

'Sfeer in een nieuw daglicht'

Shutters en blinds (oftewel houten jaloezieën) brengen sfeer in huis. Je creëert zelf gemakkelijk en snel in één handomdraai de juiste lichtinval en de gewenste sfeer. Shutters en blinds worden op maat gemaakt, zijn beschikbaar in talrijke uitvoeringen én toepasbaar op ieder raamtype en raamvorm. Zo geef je met shutters een eigentijdse, warme, moderne, romantische, of juist gedurfde tint aan je interieur. Bij Van Eyck shutters vind je altijd de perfecte shutters en houten jaloezieën, passend bij jouw woonstijl.

Kwaliteit, Maatwerk & Vakmanschap

Dat vormen de drie belangrijkste kernwaarden van Van Eyck shutters. Met hun eigen vakmensen maken zij maatwerk producten en weten ze de hoge kwaliteit te waarborgen. Ze bieden je dan ook 5 jaar garantie op shutters en 3 jaar garantie op blinds. Jij staat als klant centraal en ze streven naar een optimale klanttevredenheid. 

Toonaangevend in werkwijze en veelzijdigheid

Met persoonlijke aandacht en advies op maat nemen we ze je mee in de sfeervolle wereld van raamdecoratie. Ze voorzien je graag van meer informatie, uitgebreid advies en een prijsopgave op maat. Door de vele keuze- en toepassingsmogelijkheden en het nauwkeurig maatwerk komen de adviseurs graag vrijblijvend bij je aan huis voor het bespreken van je wensen en mogelijkheden. Zij tonen je de diverse collecties en keuzemogelijkheden, meten je ramen op en kunnen op basis hiervan een passende prijsopgave maken.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in