Aanbevolen partners

van eyk logo
Velux logo
Raamaankleding

Meester over het licht met Facette van Luxaflex

Met Facette heeft Luxaflex een nieuwe innovatieve raamdecoratie die je de mogelijkheid biedt om vrij zicht naar buiten, subtiele lichtinval of optimale privacy te creëren. Met dit totaal uniek product in stof speelt Luxaflex® tegelijk in op de groeiende vraag naar textiele raambekleding.


De nieuwe collectie Facette Shades staat voor een revolutie in stof, stijl en licht-regeling: je kan volop genieten van de warme sfeer van licht terwijl de zachte, stoffen lamellen je interieur een warme, sfeervolle uitstraling geven.

Voor dit product heeft Luxaflex een nieuw soort stof ontworpen. Deze innovatieve driedimensionale stof bestaat uit twee beweegbare lagen van afwisselend doorzichtige en ondoorzichtige segmenten die langs elkaar schuiven. Daarbij is er gebruikgemaakt van duurzaam, vlamvertragend én onderhoudsvriendelijk Trevira CS-garen.

Facette Shades is gemakkelijk te bedienen en laat een vlotte regeling van licht, privacy en sfeer toe. Open de stof volledig voor vrij zicht naar buiten, of gedeeltelijk voor een zachte, subtiele lichtinval. In gesloten stand zorgt Facette Shades voor optimale privacy en bescherming tegen ultraviolette straling. Een eindloos ketting-systeem laat toe om dit product vlot in elke stand en op elke hoogte vast te zetten.

Het kleurenassortiment telt twaalf kleuren, verdeeld in lichte natureltinten en frisse pastelkleuren. En of je nu Snow White, Frappé, Dawn Blue of Lilac Hint kiest, je bent altijd verzekerd van bijpassende kleurgecoördineerde onderdelen. Daarnaast is ook klassiek wit of modern geanodiseerd aluminium mogelijk.

Silhouette
De Silhouette is op dezelfde leest geschoeid als de Shades. Naast de standaardlamel van 50 mm is er ook een uitvoering in 75 mm. Deze lamelbreedte is bijvoorbeeld ideaal voor grotere ramen. De kleurenwaaier is dan weer divers en varieert van lichte natuurlijke tinten over zachte pastelkleuren tot levendige schakeringen. Daarbij kan je de kleur perfect afstemmen op je interieurstijl.
Voor een klassieke look is er de tijdloze elegantie van linnen en natuurlijke kleuren, terwijl geweven, gerimpelde stoffen een modern accent leggen. Kleurrijke, warme tinten versterken dan weer het romantische gevoel, terwijl exclusievere uitvoeringen zoals in Silver Metal de perfecte achtergrond vormen voor een designinterieur. Tot slot bestaat er ook een serie verduisterende stoffen die het licht in de slaapkamer buiten houdt.

Meer info: Luxaflex.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in