Aanbevolen partners

van eyk logo
Velux logo
Raamaankleding

Luxaflex presenteert nieuwe collectie Houten Jaloezieën

Luxaflex introduceert een nieuwe, eigentijdse collectie Houten Jaloezieën. Het gevarieerde assortiment biedt een ruime selectie aan trendy kleuren en structuren. Hierdoor kan de consument in elke ruimte een persoonlijke stijl creëren die helemaal is afgestemd op zijn of haar eigen interieur.


De duurzame materialen van het nieuwe Luxaflex-assortiment Houten Jaloezieën zorgen voor een warme, natuurlijke uitstraling. Er kan volop gevarieerd worden met verschillende houtsoorten als bamboe, walnoot, esdoorn en andere soorten hardhout. Dankzij de Basic Jaloezieën kan deze uitstraling ook doorgetrokken worden in vochtige ruimtes. Deze raambekleding in kunststofhout combineert namelijk de luxe-uitstraling van hout met de verbeterde functionaliteit van uitstekende vochtbestendigheid.
 

Ruime keuze in kleur en structuur

De nieuwe collectie biedt een ruime keuze in kleur en structuur. Niet alleen werden er meer wit- en grijstinten toegevoegd aan het assortiment, er is ook de mogelijkheid om voor hoogglans lak te kiezen. Deze is onder meer leverbaar in rood en zwart, voor een strakke, eigentijdse uitstraling. Mochten de standaardkleuren niet volstaan dan kan de consument via het NCS- of RAL-systeem een eigen kleur kiezen en zo de raamdecoratie helemaal aanpassen op de bestaande inrichting. Daarnaast is het mogelijk om lamellen van verschillende houtsoorten en tinten te combineren. Nieuw is ook de lamelbreedte van 68 mm voor een exclusieve look.

Voor extra afwerking heeft Luxaflex® een grote variëteit aan stoffen ladderbanden en verschillende lamelbreedtes. Hiermee creëert de consument een persoonlijke, sfeervolle leefomgeving.


Duurzaam hout

Luxaflex werkt met FSC-gecertificeerd, duurzaam hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De houtstructuren en kleurnuances benadrukken de authenciteit van het hout. Luxaflex is lid van Rainforest Alliance, een milieuorganisatie uit de Verenigde Staten die als doel heeft ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn te beschermen.


Meer info: Luxaflex
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in