Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Logo Eggo
X²O logo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
De badkamer
De keuken

Kokend heet water vanaf de eerste druppel

Kokend heet water is onmisbaar in de keuken. Kokend water wordt gebruikt om groenten te blancheren, thee te maken, babyflesjes warm te maken, enz. Water op temperatuur krijgen kost veel tijd en met de nodige attributen zoals een waterkoker of kookpan ook ruimte. Met Blanco Hot heb je in een handomdraai kokend heet water.

Blanco Hot biedt zowel koud en warm als heet water aan in 1 systeem en is dus een comfortabele én functionele hoogvlieger in elke gezins -of kleinere bedrijfskeuken. De Blanco Hot levert, eenmaal ingesteld, water tussen 65 °C en kokend heet.

De Blance Hot zorgt voor een snelle en comfortabele bereiding. Beide handen blijven steeds vrij, aangezien de heet water bediening niet aanhoudend ingeduwd moet blijven. 

Praktisch en veilig

Naast de functionaliteit is er ook aan de veiligheid gedacht: de draaiknop voor heet water is beveiligd en kan niet zomaar gebruikt worden. Dankzij de kinderbeveiliging HotLock kan de bedieningshendel van het hete water enkel opengedraaid worden als en de veiligheidsknop ingeduwd wordt en aan de knop gedraaid wordt. De hete waterstraal spat of dampt nauwelijks. Bovendien voorkomt het gepatenteerde antidrupsysteem dat er stilstaand water in de leidingen van de heet water kraan achterblijft. Op die manier kunnen er zich geen ziektekiemen, zoals legionella, ontwikkelen. Het anti-drupsysteem garandeert daarnaast dat er na gebruik geen heet water na druppelt.
 
De installatie van het heetwatersysteem voor Blanco Hot is eenvoudig en snel. Blanco Hot is de intelligente combinatie van een innovatieve technologie en perfecte functionaliteit, die zich eveneens vertaalt in een gemakkelijke installatie van de boiler. Hiervoor staan Blanco en Stiebel Eltron immers. De kraan en de boiler zijn dan ook perfect op mekaar afgestemd. De installatie is gemakkelijk, aangezien er geen veiligheidsgroep nodig is. Bij de ingebruikname wordt het systeem automatisch, afhankelijk van de hoogte boven zeeniveau, op zijn maximum temperatuur gekalibreerd en dan ingesteld op de perfecte temperatuur net onder het kookpunt.

Tijdloos design

De pure vormen van de kraan maken het design tijdloos elegant. Het cylindrische lichaam en de L-vormige uitloop van de multitasker geven een functionele en esthetische toets aan elke keuken. De hoge uitloop is erg praktische en vergemakkelijkt bovendien het vullen van hoge recipiënten. 
 
Meer info: Blanco

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in