Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

Hülsta verzoent esthetiek met gebruikscomfort

Onbeperkt kunnen combineren, samenstellen en uitbreiden is het criterium bij uitstek om een nieuw woonassortiment op te kunnen beoordelen. LILAC slaagt met glans voor die test, want de verschillende onderdelen (panelen, vitrines, lowboards, sideboards, salon- en eettafels…) maken de meest ambitieuze composities mogelijk.


Voor welke opstelling je ook kiest: het geheel blijft licht en luchtig, zonder aan gebruikscomfort in te boeten. De typische horizontale belijning van dit programma is te danken aan de vlakke elementen van 110 cm breed, die tot een totale breedte van maar liefst 330 cm aan elkaar kunnen geschakeld worden. De licht terugspringende sokkels, vooral in de chroom-hoogglans uitvoering, geven LILAC een bijna zwevend karakter dat naadloos in een hedendaags interieur past.

Contrastwerking troef
Helemaal mooi wordt het als de gelakte hoogglanspanelen  in de tinten wit, crème, zwart, groen, robijnrood en grijsbeige gecombineerd worden met het warme bruinrood van Amerikaanse notelaar, de warm aandoende, op en top trendy  houtsoort die de  hülsta-designers speciaal voor LILAC hebben uitgekozen. Deze sobere en eigentijdse contrastwerking gaat ook op voor de salon- en eettafels met werkblad in gehard glas, de panelen van de ladenblokken enz…

Voor meer info: Hülsta

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in