Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

HookedOnWalls: revolutie in behang

Wat je verwacht, is behang. Wat je krijgt, is een verhaal. Het Belgische HookedOnWalls bevestigt zijn gedurfde aanpak met hun vijfde en zesde collectie: Glorious Revolution en Liquid Fantasy. Beide collecties maken op een creatieve manier gebruik van prints, texturen en tinten.


Verhalen

HookedOnWalls wil meer zijn dan alleen maar behang. Hun collecties moeten de ruimte een bepaalde sfeer meegeven, alsof ze een verhaal met zich mee dragen. “Behang van HookedOnWalls is poëzie die zich niet in een hokje laat zetten. Interieur of mode? Artistiek of fotogeniek? Onze nieuwe collecties vatten triomfantelijk post in het niemandsland tussen traditie en kunst”, zo zegt het bedrijf zelf.


Glorious Revolution

De collectie Glorious Revolution wil uiting geven aan de kracht van de revolutionairen. De drie Glorious Revolution-patronen ademen roem en glorie. Kaleidoscope Lace maakt een even delicate als dramatische indruk. De geraffineerde tekening van het kant en de zware kleuren vormen een nobel decor voor de hoofdrolspelers. Barb Wire verbeeldt een ketting van scherpe randjes die elke revolutie in zijn rebellen bovenbrengt. Rough Scales kruipt onder je huid met zijn ruwe reliëf en leerachtige textuur. In aristocratische stillevens zegeviert de fiere rebel.
Als hoofdkleuren voor deze Glorious Revolution-collectie werd gekozen voor nachtblauw, mosgroen, bruinrood, titanium, brons in combinatie met zwart. Voor de neutrale tinten werd geopteerd voor mastiek, wit, mokka en geelbeige.


Liquid Fantasy

Een stille, dromerige onderwaterwereld. Dat gevoel wil de collectie Liquid Fantasy uitstralen. Verbonden door een universeel zacht naturelgrijs, stromen de vier Liquid Fantasy-patronen elk een eigen richting uit. Urban Aquarel reflecteert zachte aquareltinten en weerspiegelt het licht. Liquid Leaf haalt haar inspiratie uit de natuur en geeft met vloeiende, golvende lijnen vorm aan een bladmotief van formaat. Donkere kleuren zorgen voor een dramatische toets in de reeks. Het ingewikkelde ruitenpatroon van Weathered Check verweert zich heftig tegen strakke eenvoud. Iedereen valt voor de modieuze Burlington-ruit. Vertical Brush gaat zonder omwegen op haar doel af en houdt het modern en rechtlijnig.
De Liquid Fantasy-collectie is verkrijgbaar in de hoofdkleuren muntgroen, roestoranje, bruinrood, sepiabruin, mokka in combinatie met een neutraal grijze tint en in de neutrale tinten ivoorwit, beige en linnenkleur.


Info: HookedOnWalls

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in