Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

Digitale prints voor een originele touch

Een schilderij of een mooie foto aan de wand geeft je interieur dat ietsjes extra. Wil je het toch wat origineler aanpakken? De creatieve wand- en plafondbekledingsdoeken van MonaVisa zijn de perfecte oplossing om nog een stap verder te gaan en eender welk interieur te voorzien van een persoonlijke touch.

Geweven doek


MonaVisa is een polyester geweven doek met een polyurethaancoating. Door het opspannen van dit doek in profielen kleedt MonaVisa volledige wanden en plafonds op een unieke manier aan. Elke digitale print van jouw keuze kan op het doek beprint worden. Als revolutionaire toepassing voor de binnenhuisinrichting heeft MonaVisa uitgesproken troeven. Het doek past bij elke interieurstijl, bedekt alle ondergronden, zorgt voor een groter akoestisch comfort en is naadloos tot 5.10 m.
 

Speciale eisen


Het MonaVisa-doek integreert probleemloos verlichting, schakelaars en ventilatie. Het blijft strak en egaal door de grote spankracht van het doek, heeft een mat uitzicht, is afwasbaar en 100% waterbestendig. Tenslotte is het ook antistatisch en reukloos.
Er zijn ook doeken voor speciale eisen zoals bacteriewerend voor de badkamer of lichtdoorlatend voor indirecte verlichting. Zo biedt MonaVisa bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie- of decoratiewerken een absolute meerwaarde. Met de digitale prints geef je aan elke ruimte een creatieve en persoonlijke toets.

Meer info: www.monavisa.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in