Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

Dauby in een notendop

Dauby is een exclusief importeur en groothandel van verschillende Italiaanse, Franse en Spaanse fabrikanten. De firma bestaat al meer dan 30 jaar en is gelegen in Antwerpen. Sinds het ontstaan specialiseert Dauby zich vooral op deur-, raam-, en meubelbeslag van hoogwaardige kwaliteit in verschillende stijlen.

Als importeur en verdeler van dit exclusief beslag vindt Dauby het belangrijk om de huidige, maar ook de toekomstige trends te zetten. Het gamma speelt dan ook in op de diverse behoeften van de nieuwbouw en de renovatiebouw.

Designmodellen

In de collecties vindt u een uitgebreide reeks designmodellen voor de moderne woning, maar ook het stijlvolle tijdloze deurbeslag dat inspeelt op de pastorie, manoir en cottagestijl. Het beslag kan bestaan uit massief messing, massief brons, ambachtelijk smeedijzer of het exclusieve Britanniummetaal (een legering van onder andere zilver en tin).

Authentiek beslag

Het authentiek beslag wordt gegoten in zandmallen en met de hand verder verfijnd. Bij de productie is de afwerking uiterst belangrijk. Zo leidt een ambachtelijk productieproces tot kleine imperfecties die zorgen voor een oude, verweerde look. Het zijn deze kleine details die een wereld van verschil maken in uw interieur.

De exclusieve villabouwer, projectleider of de particulier met een goede smaak en zin voor detail vindt bij Dauby zijn “hemel op aarde”. Zo maakt Dauby dankzij deze unieke artikelen steeds deel uit van veel mooie en grote projecten.

Een verdeler in uw buurt

Al de producten worden verdeeld via handelszaken van kwaliteitsijzerwaren of via designshops. U kan steeds bij Dauby terecht voor een verdeler in uw buurt.

Nieuwsgierig? Bezoek dan snel de site waar u al veel modellen uit de verschillende gamma’s kunt bekijken.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in